Mirki czy ktoś studiuje komunikacje wizerunkową na #uniwro w trybie zaocznym? Chciałbym dowiedzieć się jaki był próg punktowy na ten kierunek w tym trybie w zeszłym roku i czy #studia te są godne polecenia. Z góry dzięki. #studbaza #wroclaw #uniwersytetwroclawski
@Wizzovski: progi są dość wysokie z tego co wiem. Czy są godne polecenia? Ja jestem na communication design (teraz to jedna ze specjalizacji komunikacji wizerunkowej). Mogę szczerze powiedzieć, że bez własnych chęci i robienia czegoś w domu samemu, to nie nauczysz się kompletnie nic. Niby otwierają głowę na pewne rzeczy, zaczynasz inaczej myśleć, ale to raczej studia po to, żeby zawrzeć znajomości, które w przyszłości mogą się przydać. Można powiedzieć,
@emipk505: A wiesz coś może na temat grafiki na SWPS? Też myślę o tym kierunku, tylko nie wiem czy opiera się on o grafikę komputerową czy wchodzi też w grę grafika typu "rysowanie ołówkiem na zwykłej kartce".
@Wizzovski: jakbym teraz miała jeszcze raz wybierać, to poważnie zastanowiłabym się nad SWPS. Ogólnie zasada jest ta sama - musisz coś robić sam w domu, żeby się rozwijać. Na uczelni pokazują Ci ścieżkę, ale tam już jest to dość dobrze realizowane i rzeczywiście sporo trzeba robić, a dzięki temu się uczyć. Tylko te hajsy... Ogólnie jeśli chodzi o wykładowców to są naprawdę wspaniali i cudowni - przyjacielskie relacje, zawsze pomocni,
#studbaza #wroclaw #uniwersytetwroclawski
@Wizzovski: co to robi?