Aktywne Wpisy
Obiboq +73
To są konkretne wymagania :D
#tinder
#tinder
klewerewel +8
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #p0lka #polska
Kobiety nie są codziennie zaczepiane na ulicy z propozycjami randek jak przegrywom się wydaje w ich łbach. Nie mają zapchanych skrzynek z propozycjami randek za 15 tysięcy dolarów. Przegrywy myślą że każda kobieta wiedzie życie jak celebrytka z instagrama.
W moim 25 letnim życiu mężczyźni "podrywali" mnie ok. 10 razy, czyli średnio raz na 2 lata.
Polska to nie Hiszpania. Polacy nie potrafia podrywac kobiet.
-
Kobiety nie są codziennie zaczepiane na ulicy z propozycjami randek jak przegrywom się wydaje w ich łbach. Nie mają zapchanych skrzynek z propozycjami randek za 15 tysięcy dolarów. Przegrywy myślą że każda kobieta wiedzie życie jak celebrytka z instagrama.
W moim 25 letnim życiu mężczyźni "podrywali" mnie ok. 10 razy, czyli średnio raz na 2 lata.
Polska to nie Hiszpania. Polacy nie potrafia podrywac kobiet.
-
#zdjecia #wakacje #miastoboners #porto #portugalia #zwiedzajzwykopem
Bardzo, byłem tam przez 3 dni i miałem niesamowity niedosyt, uwielbiam te miasto :) Jest prześliczne, czuć wszędzie niepowtarzalny klimat: czy to jesteś w wspaniałym historycznym centrum, czy maczasz stopy nad oceanem, czy też hasa się po starych osiedlach. No i ludzie niesamowicie pozytywni.
Co najważniejsze, miasto ma przede wszystkim duszę, ma tożsamość. Gdy bezpośrednio po tym wyjeździe zwiedzaliśmy wielce