Wpis z mikrobloga

@reett:
1. Zalej wrzątkiem.
2. Poczekaj 6 minut.
3. Dodaj miód.
4. Uformuj placuszki.
4. Zapiecz w 220 stopniach 2 minuty (aż zbrązowieją).
5. Poczekaj aż ostatnie.
6. Ubij śmietanę z cukrem.
7. Połóż na placuszki.
  • Odpowiedz
@sorhu: zacząłem diete wysoko węglowodanową i nie wiem czy takie słodziki jak smietana cukier są wskazane ? chyba ze sie myle prosze o poprawę.
  • Odpowiedz
@reett: tluszcze tez w tej diecie musisz posiadac, wiec zaleznie od zapotrzebowania. Ja zawsze jem 1 czesc platkow (przewaznie 50-100g), 2 czesci mleka, banan i lyzka masla orzechowego. Codziennie, bo uwielbiam to jako przetreningowy posilek <3
  • Odpowiedz
@reett: #!$%@? je do budyniu, robię z nimi omlety, robię ciastka owsiane, pieczoną owsiankę, robię klasyczną owsiankę ale dodaję na koniec jakieś owoce.
  • Odpowiedz
@reett: ja zalewam wrzątkiem, dorzucam owoce, orzechy, wtedy dopiero dodaje trochę mleka i jem. Albo blendować na mąkę, dodać dwa jajka, trochę jogurtu maturalnego/ greckiego i na patelnie. Polecam serdecznie.
  • Odpowiedz