Aktywne Wpisy
BozenaMal +222
mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Wiecie co w oryginalnej powieści Piotruś Pan robi ze wszystkimi dziećmi ,które stają się (według niego) za stare?
Komentarz usunięty przez autora
Mam tam jeszcze bajkę o piernikowym ludziku którego pożarł lis i koniec bajeczki, no k---a xD A w innej książeczce bajkę o złotym posągu o rubinowych oczach który pozwolił jaskółce oskubać się z tego złota i wydłubać oczy i