Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski ale może i nie tylko. Potrzebuję porad i opinii.
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma
dr3vil +14
#dieta #mikrokoksy
najgorszy napój zero jaki piłem w życiu
cola zero w porównaniu do tego schweppsa to jest cudo. Nawet #!$%@? na maksa Pepsi max lepiej mi wchodzi
Wolałbym wyciskać sobie sok. A tak naprawdę wolę wyciskać np z marchewki i dorzucić 1-2 jabłka/pomarańcze
Trzeba uważać, co się kupuje, co się zjada. Cukrów nie da się ograniczyć w 100%, ale wystarczy, że nie osłodzisz kawy czy herbaty i już co najmniej 10-15 gramów cukru mniej (przyjmując, że jedna łyżeczka to około 5
@jurny_juhas: Ja wolałem zapłacić jeszcze więcej niż ty i kupiłem wyciskarkę do soków, ale to nie zmienia faktu że nawet w naturalnych sokach jest dużo cukru(fruktozy) i kalorii.. i nie znaczy również, że nie mogę mieć w lodówce napitku gazowanego który
I przyznałem to wcześniej - można kupić wyciskarkę. Można kupować owoce. Ale ja jestem wygodnym człowiekiem i wolę kupić sok z koncentratu (lub jednodniowy jak mam dzień szastania kasą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), niż bawić się w wyciskanie :D