Aktywne Wpisy
maikeleleq +381
Miałem się pochwalić wczoraj ale no zapomniałem, więc robię to dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo że nie jest to #programista15k ale no 5k brutto już jakoś tam cieszy, tym bardziej że lubię swoją pracę mimo że czasami jest serio ciężko #pracbaza #chwalesie
jmuhha +58
Marcowy poranek, wracasz z rezurekcji okadzony kadzidłem, wchodzisz do domu i widzisz jak twoja żona lekarka przecina spód do wielkanocnej majonezowej babki. Oboje jesteście dla siebie pierwszymi. Ufacie sobie i czujecie się dla siebie stworzeni. W tle czuć unoszący się zapach gotowanej białej kiełbasy a z głośników kina domowego wybrzmiewa ciche Alleluja.
Za godzinę będą tu już goście, a podczas śniadania powiecie im, że wasza dwójka za 6 miesięcy będzie już trójką.
Za godzinę będą tu już goście, a podczas śniadania powiecie im, że wasza dwójka za 6 miesięcy będzie już trójką.
Serdecznie zapraszam do komentowania i zadawania pytań na temat naszego wyjazdu jak i naszej pracy, ponieważ jesteśmy firmą, która rozwija się w kierunku profesjonalnych usług filmowych - PRORedi
Pozdrawiam :)
FILM TUTAJ
#eurotrip #film #fotografia #azylboners #widoki #nikon #dji #zagranico #podroze #podrozujzwykopem
A filmik trwa niecałe dwie minuty?
Najbardziej boli mnie brak prowadzenia historii. Skakanie pomiędzy ujęciami, rozumiem, że to show reel (chociaż z tym to nie ma nic wspólnego). Miałeś tą dziewczynę to mogłeś ją jakoś wykorzystać, element wspólny, jakaś chronologia, byłoby ciekawiej. Brak ciekawych i przykuwających kadrów, tylko ładne widoki. Pisałeś o emocjach, a dzięki tej oklepanej muzyce
A co do muzyki, spotify i YouTube i szukasz czegos nieoklepanego i co Ci sie podoba no i pasuje do całości. Cieżko tak powiedziec, trzeba sie kierować instynktem. Na pewno lepiej sie montuje pod muzykę niż pozniej ja dodawać.