Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +3
#przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn
Poczytałem sobie Wasze komentarze na temat wizyty tej pani w Dzień dobry TVN. Są one różne. Oprócz tych negatywnych czy neutralnych, pojawiają się także pozytywne.
Ja osobiście ogólnie nie oceniam pozytywnie działań tej pani, chociaż pewne aspekty dotyczące podjęcia tematu przyczyn samotności mężczyzn w Polsce, mogłyby być pozytywne dla nas. Jednakże chyba nie o to chodziło autorkom książki "Przegryw", które są zadeklarowanymi feministkami.
A Wy jak oceniacie
Poczytałem sobie Wasze komentarze na temat wizyty tej pani w Dzień dobry TVN. Są one różne. Oprócz tych negatywnych czy neutralnych, pojawiają się także pozytywne.
Ja osobiście ogólnie nie oceniam pozytywnie działań tej pani, chociaż pewne aspekty dotyczące podjęcia tematu przyczyn samotności mężczyzn w Polsce, mogłyby być pozytywne dla nas. Jednakże chyba nie o to chodziło autorkom książki "Przegryw", które są zadeklarowanymi feministkami.
A Wy jak oceniacie
Działalność pani Patrycji w odniesieniu do samotnych mężczyzn oceniam...
- pozytywnie 10.9% (14)
- neutralnie 14.8% (19)
- negatywnie 25.0% (32)
- bardzo szkodliwie 49.2% (63)
Wiem ze wykopki żyją z dram ale nazywanie STU pedofilem to bardzo mocne nadużycie. Jeśli to prawda to prawo jak najbardziej złamał, natomiast dobrze wiecie jak wyglądają obecnie niektóre 13latki...na dodatek pisanie że zrobił dziewczynie niewyobrażalną krzywdę to też na wyrost. Bo wątpie że on siłą ją zmuszał do czegokolwiek. Pedofil to totalny zwyrol który nie interesuje się dojrzałymi kobietami, tylko dziećmi
Dymy ddymami, ale mimo wszystko trzeba mieć jakiś umiar by
Dymy ddymami, ale mimo wszystko trzeba mieć jakiś umiar by
Mikri i mirabelki z trojmiasta jak wyglądają plaże u was latem. Bardzo są nabite ludźmi czy tylko trochę?
A na serio to zależy które plaże. Można się wybrać na takie, gdzie praktycznie nie ma turystów.