Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mireczki czy przez minetę można zarazić się HIV lub innymi chorobami wenerycznymi? Dowiedziałem się, że dziewczyna mnie zdradzała gdy byliśmy razem w związku, a patelnie jej robiłem praktycznie podczas każdego stosunku.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 18
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak chodziłem na roksę to czytałem jakie są szanse przy lodzie jeśli dziwka ma HIV i bardzo małe nawet seks bez gumy ale bez gumy nie brałem żadnej, przy analu nawet gdzie drastycznie większe szanse są to jest coś powyżej 1 stosunku na tysiąc? Oczywiście jeśli wasza krew się nie zetknęła co musiało by oznaczać, że ona by w jakimś miejscu krwawiła i ty.
@Asterling Zdajesz sobie sprawę, że nawet jeśli (a w Polsce to mimo wszystko małe prawdopodobieństwo) to większość czarnoskórych nie jest z Afryki od kilku pokoleń?
@fryne_: @alfka: Czemu wkładacie mi w usta słowa których nie powiedziałem ? Napisałem wyraźnie o Afrykańczyku a jeśli macie podstawową wiedzę o HIV to będziecie wiedzieć że w Afryce jest najwięcej chorych.