Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +70

WielkiNos +327
Zauważyliście, że jak idziecie z wózkiem alejką w markecie to jak stoi facet jakimś sposobem widzi cię z daleka i przesuwa wózek żebyś mogła przejść, odsuwa się, ogarnia, że są ludzie dookoła i nie jest sam.
A jak stoi baba to będzie stała na samym środku i nawet nie drgnie. Jak się powie "przepraszam" to jeszcze spojrzy zdziwiona czego od niej chcesz. Jak jedzie wózkiem to jak czołgiem. Potrafi wjechać ci w
A jak stoi baba to będzie stała na samym środku i nawet nie drgnie. Jak się powie "przepraszam" to jeszcze spojrzy zdziwiona czego od niej chcesz. Jak jedzie wózkiem to jak czołgiem. Potrafi wjechać ci w

"Razem z moim bratem zapłaciłem za dostęp do Państwa łaskawej usługi transmisji meczów z EURO 2016. Jakość transmisjiy i 90 minut spędzone w nerwach z powodu przerywania meczu (mimo naprawdę szybkiego łącza internerowego) utwierdziły mnie w przekonaniu ze Wasza usluga jest niewiele warta i co więcej nie potraficie wywiązać sie z obowiązkow. Jako ze Państwo nie wywiązali sie z obowiązku zapewnienia możliwości obejrzenia meczu Anglia - Rosja, domagam sie zwrotu pieniędzy do czego mam pełne prawo. Dodam ze zostałem rowniez skutecznie zniechęcony do przedłużania umowy z Cyfrowym Polsatem (obecnie jest ona chyba na czas nieoznaczony wiec rozważę jej wypowiedzenie). W przypadku braku zwrotu moich pieniędzy lub adekwatnej rekompensaty sprawa moze zainteresuje sie rzecznik praw konsumenta."
#euro2016 #mecz #gorzkiezale
źródło: comment_FW9pLyDIbjjdF2VYALKpX7EYVOT6dcbq.jpg
Pobierzale rzecznik może się zainteresować z powodu zacinania się itd.
Filantrop solorz ku*** jego mać...