Wpis z mikrobloga

P------ę takie euro. Anglia vs Rosja, piwka się chłodzą, przekąski przygotowane, godzina do meczu...Sprawdzam program TV, czy może jakieś studio będzie wcześniej a tu c--j, transmisji nie ma. Najważniejsza impreza piłkarska w całej Europie, a na Polsacie kabareton, nie zapłacisz dodatkowo za kablówkę to c---a zobaczysz nie mecz... Ale się w-------m
#mecz #euro2016 #oswiadczenie #polsatchuj
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dwep: Nie, telewizji z reguły nie oglądam - specjalnie na Euro odkopałem tv na strychu... W pale mi się nie mieści co sie o--------a...

@Jurigag: @tajemniczyschabowyzpatelni: Neta mam za słabego na porządny stream ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@hashus: Dokładnie tak, pewne rzeczy wydawały mi się oczywiste. Jak byłem młodszy to ze szkół nas nauczyciele zwalniali wcześniej, bo Mundial był, żeby
  • Odpowiedz
@robertx: Mam to samo, obudziłem się z ręką w nocniku, bo byłem pewien że na Polsat Sport będzie, do tego dzwonie do Vectry żeby szybko odblokowali, ale nikt nie odbiera.
  • Odpowiedz
@tajemniczyschabowyzpatelni: Już k---a wolę, żeby mi 20 zł do rachunków za prąd dolliczali, mimo tego, że TV na codzień nie oglądam ale móc sobie obejrzeć raz na 4 lata mundial i raz na 4 lata Euro jak człowiek... Jak oni nas k---a traktują? W jakim innym kraju tak jest?!
  • Odpowiedz
@robertx: W prostym, jak byś wydał kupę hajsu na prawa do transmisji też byś chciał się odkuć. Dlatego soloż siedzi w loży vip a ty popijasz vipa z biedry.

" W jakim innym kraju tak jest?!"
Standardem jest że ludzie w innych krajach kupują kablówkę...
  • Odpowiedz
@robertx: nc+ za przedłużenie umowy dało mi dostęp do wszystkich meczy (polsat sport 2 i 3 odkodowane na czas euro). inni mogli wykupić taką usługę za stówkę jednorazowo. nie wiem jak w cyfrowym polsacie, bo to g------a platforma, pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@robertx: To się nazywa biznes i tu się robi kasę. To biznes a nie misja charytatywna w afryce. Chcesz oglądnąć to płacisz, nie chcesz to nie twoja sprawa a nie "te bydlaki prywaciarze mnie janusza okradają z EURO!". I te prawa kosztują grube miliony(setki).
  • Odpowiedz