Wpis z mikrobloga

Chciałbym żeby Sony odwaliło totalnego overkilla, konsolę z mocą miliona teraflopów, wyświetlającą gry w 1000fps i 10k.
Nie żebym chciał mieć coś takiego w domu bo grafika i bazylion pikseli jest dla mnie najzupełniej nieistotna, chciałbym jedynie usłyszeć skowyt #pcmasterrace podczas gdy są pozbawiani jedynego argumentu stojącego za ich platformą.
http://www.ppe.pl/news/44197/sony-potwierdza-playstation-4-neo-w-produkcji.html
#gry #konsole #ps4 #bekazpcmasterrace
Lumpart - Chciałbym żeby Sony odwaliło totalnego overkilla, konsolę z mocą miliona te...

źródło: comment_GO9xsCj72p2XwBhLmNzemQO7Y0qHGnar.jpg

Pobierz
  • 24
niż przeciętnej klasy pc xD

@Niedowiarek: PS4 przy przeciętnej klasy polskim PC to jak superkomputer przy kalkulatorze.
Rzeczywistość nie pozostawia złudzeń, wejdź sobie na dowolne forum komputerowe. 80% to tematy typu

pomuszcie wybrać monitor do 600zł

komp do 2 tys. co kupić

Nawet na wykopie w tagu PCMR jest dużo takich ludzi, niedawno widziałem jak koleś stwierdził że dopiero pół roku temu zmienił monitor "kwadrat" na 1080p.
master race jak cholera.
l.....r - > niż przeciętnej klasy pc xD

@Niedowiarek: PS4 przy przeciętnej klasy p...

źródło: comment_GyEtHcnzA0Mw5yfGpHP0Ons3wws2Vn1s.jpg

Pobierz
@lerner: O, właśnie. O ile takie PS4 to PS4, to przy pecetach panuje już rozrzut cen i możliwości, i to bardzo duży pomiędzy konkretnymi urządzeniami. Dlatego właśnie gimbaza której rodzice kupili laptopa do nauki jest w stanie utożsamiać się z ludźmi budującymi kompy za kilka średnich krajowych i potem wojować w internecie, rzucając na lewo i prawo tymi wielkimi 60fps które sami zobaczą najwyżej na gameplayach.

Inb4 konsolowiec, ja bardzo rzadko
@lerner: taki ze moze instalowac mody i dostosowywac jakosc grafiki do swojego sprzetu nawet jesli jest slaby w zaleznosci czy woli ladniejsza grafike czy wyzszy framerate. Nie ma nic narzucone z gory jak w konsolach. TO jest masterrace a nie sprzet za pierdyliard cebulionow