Aktywne Wpisy
cubon89 +651
SynMichaua +474
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
Tak się złożyło, że przeszłam do finału konkursu #dajsiepoznac ! :) Jestem naprawdę happy, bo finałowa 16 została wyłoniona w drodze głosowania między uczestnikami, także grono oceniające było surowe i wymagające. :3
Teraz wszystko jest już w Waszych rękach. :) Głosować można tutaj.
Wszystkie blogi są super, także zachęcam do przejrzenia. Zakres tematyczny jest naprawdę szeroki, także myślę, że na pewno każdy z Was znajdzie swego faworyta. Można znaleźć programowanie na Androida, tworzenie własnego języka (mój faworyt!), tworzenie gier i wiele, wiele innych. :)
Oczywiście byłoby mi bardzo miło gdybyście zechcieli zagłosować na mnie (Emilia Szymańska - emi.gd), ale szczerze - w tym konkursie nagrody są sprawą drugorzędną, także po prostu zachęcam Was do głosowania, coby wyniki były ciekawsze. :)
#programowanie #blog #gamedev
Komentarz usunięty przez autora