Aktywne Wpisy

monky +37
źródło: temp_file471974950558300136
Pobierz
DonWawrzek +72
Dziewczyna rzuciła swoje biuro rachunkowe, poszła na etat we Wrocławiu bo on nie m mógł zmienić pracy na etacie, bon on ma TYLE we Wrocławiu. Facet taki bez jajowiec, że głowa mała.
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia

#wot
chcesz zalozyc klan i podzielic sie doswiadczeniem z ktorego wynika ze nie wiesz nawet jak zaczac xD
dobrych graczy nie sciagniesz bo klan tez musi cos dawac, a botow chyba nie chcesz wiec sytuacja dosc patowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bez jakiejs garstki znajomych czolgistow na przyzwoitym poziomie na start bedzie ciezko
@kubakabana: Doświadczenie to ja mam bitewne (prawie 30k), jak również CW i SH, przecież piszę że budowę klanu dopiero zaczynam ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie muszę mieć w klanie koksów bo zawsze można kogoś trochę podciągnąć w grze, byle nie była totalna łamaga. Oczywiście musi być kilka osób lepiej ogarniętych, które pociągną prowadzenie klanu
PaVVulon1992, koltomasz, destroyer197, LukaszJamroz, kingmixer, sebikrak1, moskwianin262, sebek1233456, 102GrEgOrii, PiDzEj2000
źródło: comment_jA7Z9JtmbebgjoG8PGs0RCWFOTGZ9Tuc.jpg
PobierzW randomach jednak ciężko spotkać wartościowych graczy PL, niestety jak gracz ma naszą flagę to albo ma klan albo jest co najwyżej ciemny pomidor.
Co do strimowania to nie mam warunków technicznych, za słaby komp i łącze (neo 20/1,5)
Z góry dziękuję za podsyłanie graczy, z tych co saimon podesłał coś wybrałem ale