Wpis z mikrobloga

Pytanie do wot-mirków, zrobiłem na altkoncie nowy klan, który chcę zbudować od podstaw i podzielić się moim doświadczeniem wotowskim ale niestety rekrutacja idzie b.słabo. Wiem że jednym z powodów jest to że klan liczy 2 członków i pewnie to odstrasza. I teraz pytanie co zrobić żeby rekrutacja ruszyła? Jednym z pomysłów było żeby tutaj poprosić o pomoc na zasadzie kto może to niech dołączy do mojego klanu i zrobi mi "tłum". Jak to widzicie? Nie chcę zniechęcić tych "prawdziwych" chętnych.
#wot
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@poradnikspeleologiczny:

chcesz zalozyc klan i podzielic sie doswiadczeniem z ktorego wynika ze nie wiesz nawet jak zaczac xD

dobrych graczy nie sciagniesz bo klan tez musi cos dawac, a botow chyba nie chcesz wiec sytuacja dosc patowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bez jakiejs garstki znajomych czolgistow na przyzwoitym poziomie na start bedzie ciezko
  • Odpowiedz
@poradnikspeleologiczny My we trzech z kumplami gramy sobie czasem wieczorkiem, jeśli chcesz, to możemy porobić za sztuczny tłok :) Ja mam WN8 na 893.59, chłopaki coś mniej - gramy zwykle na V-VI, ja mam ze dwie IX - wszystko hobbystycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Admiral16: @konradzicho: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/573811-poszukuje-aktywnych-graczy-do-rozkrecenia-klanu/ tutaj jest mój topic, zapraszam
@kubakabana: Doświadczenie to ja mam bitewne (prawie 30k), jak również CW i SH, przecież piszę że budowę klanu dopiero zaczynam ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie muszę mieć w klanie koksów bo zawsze można kogoś trochę podciągnąć w grze, byle nie była totalna łamaga. Oczywiście musi być kilka osób lepiej ogarniętych, które pociągną prowadzenie klanu
  • Odpowiedz
@poradnikspeleologiczny: wysyłaj masowo zapki przez stronę z rekrutacją klanu, po 100 zaproszeń dziennie można wysyłać. Jak zbierzesz jakąś większą ekipę to może łatwiej będzie o normalnych graczy. Minusem nie wiadomo na kogo się trafi i raczej liczyłbym, że z tych 100 zaproszeń dziennie dobrze jest jak 1 osoba dołączy. Mogę podesłać ludzi co aplikują do klanu [WYKOP] i odrzucamy, tylko to będą słabi gracze.
  • Odpowiedz
@poradnikspeleologiczny: Na wstępie nie celuj w jakichś pro graczy, bo raczej do kilkuosobowej ekipy ciężko będzie kogoś zwerbować, ale to nie jest niemożliwe, tylko jest to żmudna, codzienna praca. Na ten temat mogłabym napisać spory elaborat, bo właściwie od kilku (oo, fuck) lat ludzi do klanu werbuję, a w tym, w którym jestem w dwa miesiące udało się zgromadzić prawie komplet graczy (niepomidorowych), więc to nie jest awykonalne, żeby jednak
  • Odpowiedz
@as2o3: Dzięki za rady, w zasadzie to próbuję mniej więcej w taki sposób ale pewnie mniej sprawnie.
W randomach jednak ciężko spotkać wartościowych graczy PL, niestety jak gracz ma naszą flagę to albo ma klan albo jest co najwyżej ciemny pomidor.
Co do strimowania to nie mam warunków technicznych, za słaby komp i łącze (neo 20/1,5)
Z góry dziękuję za podsyłanie graczy, z tych co saimon podesłał coś wybrałem ale
  • Odpowiedz