Aktywne Wpisy
dddobranoc +69
Ktoś zbadał co za mafia stoi za tymi zbiórkami? Nie można wyjść ze sklepu nie będąc zaczepionym, ostatnio nawet pod castoramą stoją a szok przeżyłem, jak dziecko zbierające pieniądze wyciągnęlo TERMINAL bo ktoś nie miał gotówki.
Krakowski rynek zalany tym żebractwem - szczerze już wolałem te zaproszenia do burdeli - przynajmniej nie byli tak nachalni.
#polska #pieniadze #zrzutka #krakow #ukraina #afera
Krakowski rynek zalany tym żebractwem - szczerze już wolałem te zaproszenia do burdeli - przynajmniej nie byli tak nachalni.
#polska #pieniadze #zrzutka #krakow #ukraina #afera
Ana77 +12
Przecież to jest paranoja. Jak się człowiek dorobi i ma ochotę jadać to co się podoba... przychodzi czas 30+
Liczysz zapotrzebowanie na kalorie, a tu #!$%@?. Twój limit kalori na dzień to 1700. Chcesz zrzucić? No to 1400.
I co? Zjadałam kalarepę. Dlaczego w tym #!$%@? życiu wszystko musi być odwrotnie?
Słodycze nie, rosół kaloryczny, ziemniaki nie, makaron nie, ryż nie....doszło do tego, że nie jadam standardowego obiadu.
Prawidłowa dieta to oszczędność,
Liczysz zapotrzebowanie na kalorie, a tu #!$%@?. Twój limit kalori na dzień to 1700. Chcesz zrzucić? No to 1400.
I co? Zjadałam kalarepę. Dlaczego w tym #!$%@? życiu wszystko musi być odwrotnie?
Słodycze nie, rosół kaloryczny, ziemniaki nie, makaron nie, ryż nie....doszło do tego, że nie jadam standardowego obiadu.
Prawidłowa dieta to oszczędność,
Dzis na kolacjo obiad kotleciki z kalafiora jajko sadzone i mlode ziemniaczki :) Miszczostwo swiata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak się robi takie kotlety?
Za dużo roboty. Wolę zwykły :D
@Kacman90: Nie rozumiem za bardzo, bo zadałam neutralne pytanie, myślałam, że uzyskam normalną odpowiedź ew.
Komentarz usunięty przez autora
A kotlety wyglądają przepysznie :))
A odpowiadając na twoje pytanie. To nie jest upodabnianie warzyw do mięsa, bo kotlet to nie jest tylko coś z mięsa. Od setek lat