Aktywne Wpisy

mike-contractors +64
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja

Blueweb +5

Co trzeba mieć w głowie, żeby być w wieku mojego ojca (wizualnie) i robić ukradkiem zdjęcia spod spódnicy.
Za pierwszym razem myślałam, że koleś po prostu mnie wymija, no ale jak sytuacja powtórzyła się 200m dalej i znowu praktycznie wyciągnął zza mnie telefon, to coś jest nie halo. Jak go zauważyłam, to natychmiast zaczął uciekać.
P.S. Pragnę zaznaczyć, że spódnica do połowy uda nie jest przesadnie krótka i nie powinna mieć wpływu na zaistnianie takich sytuacji.
#oswiadczenie #gorzkiezale #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Czekaj jak nam ciapatych wprowadzą, to skończą się takie gry wstępne a i kiecka się zmieni w spodnie
Jeżeli zaś masz w sobie cząstkę troski o innych, to tak czy inaczej warto. To mógł być początkujący zboczeniec.
Zgłosiłam na policję, właśnie byli. W 15min po zgłoszeniu. Poszli go szukać.
Komentarz usunięty przez autora
I dobrze, że coś z tym zrobiłaś. Niezły creep. Ciekawe czy kończy się na zdjęciach, czy przyjdzie mu do głowy coś jeszcze innego.
Jak jesteś wśród ludzi to na drugi raz możesz wyciągnąć spokojnie telefon i postarać się mu zrobić szybko zdjęcie. Nawet tak, żeby widział. Pomoże policji, a koleś się przestraszy.
@wyporkiewicz: Taki użyłby skomplikowanego systemu luster.
@catwmn: przesadnie krótka jest dopiero wtedy jak widać ci pół dupy?
przyszła pielęgniarka, koleś(40-50lat) wyciąga telefon
i jeb jej zdjęcie, idiota #!$%@? nie wyciszył telefonu i poszło głośne pstryk
:D
dostał zjebę, poudawał durnia, że on zdjęcia nie robił i tyle