Wpis z mikrobloga

Wczoraj w nocy w #poznan ktoś ukradł mi portfel. Zorientowałem się dzisiaj rano, kartę zablokowałem ale złodziej zdążył juz narobić zakupów ppypassem za 200zł. Miałem tam wszystkie dokumenty, karty i inne potrzebne rzeczy. Portfel był klasyczny - czarny i skórzany. Działo się to w okolicach Chwaliszewa-centrum. Może wyrzucił go gdzieś, jesli przypadkiem ktoś by natrafił to proszę o zwrot - oczywiście nagroda jest przewidziana za pomoc.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m1a1: O monitoringi musi poprosić policja, mnie nie chcą udostępnić. Byłem na komisariacie ale kazali mi przyjść za kilka godzin, bo jakieś fejkowe alarmy b-----e w Poznaniu dzisiaj są i nie miałby mnie nawet kto przesłuchać
  • Odpowiedz
menty, karty i inne potrzebne rzeczy. Portfel był klasyczny - czarny i skórzany. Działo się to w okolicach Chwaliszewa-centrum. Może wyrzucił go gdzieś, jesli przypad

@halfmaniac: zwrócą ci kasę na konto w banku - zrób chargeback.
  • Odpowiedz
@HotKiciaMrau: Można ustawić sobie różnego rodzaju limity itp. Już nie chodzi mi o te 200zł, bo bank w ramach reklamacji powinien mi to zwrócić. Bardziej boli utrata wszystkich dokumentów. Dowód osobisty, prawo jazdy, legitymacja studencka, peka, bon podarunkowy o wartości 300zł i inne rzeczy.
  • Odpowiedz