Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Dzień 17
Nauka ✓
Siłownia + dieta X
#nofapchallenge ✓ 7 dzień
Nic ciekawego, dużo nauki. Robię sobie przerwę od siłowni na 3 tyg bo dojazdy zjadają mi za dużo czasu, szczególnie gdy nie mogę korzystać z auta i muszę dojechać busem. W zamian przez te 3 tygodnie będę starał się co 3 dni pojeździć minimum godzinę na rowerze.
Podsumowanie
Nauka 8h
facebook 2h
wykop 2h
Dzień 18
Nauka X
Siłownia + dieta X
#nofapchallenge X
No przyznam że w tym dniu przyszedł mocny kryzys, mało co zrobiłem. Byłem na wykładzie, bałem się zagadać do laski która mi się podoba. Po powrocie do domu obejrzałem tylko Got i mr pickels, a potem obijałem się między facebookiem a wykopem. Trochę się pouczyłem ale i tak nie było to zbytnio efektywne.
Podsumowanie
Nauka no tak z 3h
wykop 4h 16m
facebook 2h 20m
plus coś tam pograłem w overwatcha ale nie podliczyło mi tego ale tak z 1h 30m gdzieś wyszło
Dzień 19
Nauka ✓
Siłownia + dieta X
#nofapchallenge X
Pobudka o 6. Poszedłem do czytelni od 8 i uczyłem się do poprawy kolosa. O 10 poprawiłem go. O 12 już byłem spowrotem w domu. Resztę dnia starałem się uczyć, miałem trochę kryzysów motywacyjnych, ale w sumie coś tam porobiłem. Następny etap to kolos zaliczeniowy w czwartek o 12.
Podsumowanie
Nauka 9h
wykop 3h
youtube 1h 40m
facebook 1h
overwatch 1h 22m
Kusi mnie żeby ograniczyć siedzenie na komputerze do minimum, przestałbym korzystać w wykopu ale często znajduje tu ciekawe informacje i szkoda z tego nie korzystać. Często przyłapuję się na tym że robię sobie 15 minut przerwy które przeradza się w godzinną przerwę, a im dłuższa przerwa tym ciężej się za coś zabrać bo pomimo tego że niby odpoczywam coraz bardziej czuję się zmęczony.