Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +187
Trochę nie czaję bólu dupy o wystąpienie tych 2 lasek w DD TVN.
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#japonia #podroze #chwalesie #jrpass
Ty dalej siedzisz w JP, czy wróciłeś?
@AvantaR: ja wyciągam z bankomatów bo karta banku smart ma darmowe na całym swiecie. Moge ci dać reflinka do rejestracji konta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyjdzie podobnie z tym ze przewalutuje ci PLN do USD i USD to JPY a ja kupiłem hurtem dolary na cinkciarzu tanio i przelałem sobie czyli jakies 5% zaoszczędziłem o jeszcze dolar sie umocnił w tym czasie do jena tak ze kilka tysięcy wiecej miałem.
@AvantaR: raczej nie ma sensu, smart ma wszystko za darmo, chyba ze chcesz wiecej niz jedna kartę to wtedy płacisz
A Ty nie bądź taki wrażliwy, nie napisałem, że #!$%@?, na pewno będzie fajnie, ja też bym się wybrał (w innej porze
@dawid-rams: Możesz mi zarzucić takim reflinkiem, przeczytam warunki konta i może skorzystam
Miałem przedsmak tego o czym mówicie na Okinawie. Nie polecam. Nie wyobrażam sobie zwiedzać świątyń w Kioto w taką pogodę 30+ i 90% wilgotności bo się odechciewa żyć w takich warunkach.
link: http://dawidrams.produktyfinansowe.pl/e/lead/1206/?source=lt