Aktywne Wpisy
jacas +22
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +191
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Po tygodniu szaleństw już spokojniej - ale skoro udało mi się wstać odpowiednio wcześnie i miałem luz z czasem powrotu to wskoczyłem w ciuchy i poleciałem.
Jednak nie ma to jak okolice 5 rano - miłe 14 stopni, a Słońce nie praży tylko przyjemnie i delikatnie ogrzewa. No i prawie nie ma aut, a ludzi jeszcze mniej :) Mam nadzieję że tym razem @rdza dała radę ;)
Sam bieg słaby, ale jakoś osłabiony się czuję - niemniej udało się wyszarpać te 4:58.
Oho - ktoś dzisiaj złamie 100k :)
#sztafeta
#biegajzwykopem #bieganie #enronczlapie
@enron Sprawdź czy poprawnie obliczyłeś(aś) nowy dystans do naszego celu (wg. twojego odejmowania przebigłeś(aś) 23.21km)
Do dodawania wpisów możesz użyć także dodatku aninim1133: http://ruszdupe.anonim1133.me
Podpowiedź:
100108.66 - 13.21 = 100095.45
@enron: Jesteś chodzącym wyrzutem sumienia;) A ja znów się nie pozbierałam i aż mi głupio. Po pracy odrobię tę pańszczyznę, obiecuję;)
@walter21: pulsometr na starcie czasami lekko świruje więc nie jest to proste - w sumie bez jakiegoś UP3 czy Fitbit Charge HR ciężko by było mieć w miarę pewną kontrolę pulsu spoczynkowego. Teraz jak kupiłem Pebble i ten mi
A o puls pytam z ciekawości bo sam też nie prowadzę takich statystyk, ale wiem że treningi powinny być dostosowane do aktualnego zmęczenia. A to można między innymi sprawdzać poprzez tętno spoczynkowe.
@walter21: no ja mam tak wrednie że cokolwiek bym chciał