Wpis z mikrobloga

Oglądałam wczoraj Zootopię, zajebista bajka ()
Cała idea miasta dla zwierząt jest w ogóle świetnie zrobiona, a sama animacja b---a (te puszyste futerka). Tak więc polecam na dziś wieczór, w wypożyczalni już jest, napiprojekt nie znajduje napisów, ale google już tak :)
#film #filmnawieczor

kicioch - Oglądałam wczoraj Zootopię, zajebista bajka (。◕‿‿◕。) 
Cała idea miasta dla ...

źródło: comment_G9Bi1O9wSfWJONNCckaTS4fQpyBtjxpT.jpg

Pobierz
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kicioch: byłem na tym w kinie z #rozowypasek - jak ryknęliśmy przy scenie z Breaking Bad, to dziewczynka siedząca obok zwróciła nam uwagę, że to przecież nie było śmieszne ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie pół sali dorosłych, pół sali dzieci, były momenty, że śmiali się raz jedni, raz drudzy, a raz wszyscy. Jedna z lepszych animacji ostatnio, a polski dubbing to majstersztyk :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Baero: Ja ze zwiastuna pamiętam żart o wielbłądzie z trzema garbami i to samo było w filmie, jakiś inny zwiastun był? :D

@vateras131: tego niestety nie wiem ale wątpię, premiera w Polsce na dvd jest w tym miesiącu więc pewnie zaraz po niej się coś pojawi :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Porana123: Inside out miało oryginalny scenariusz, w Zootopii wiadomo - dwóch partnerów, rozwiązują zagadkę - nic nowego. Inside out wprowadziło trochę świeżości w bajki :D Ale to dobrze bo poprzeczkę wysoko zawiesili :)
  • Odpowiedz
  • 0
@kicioch nudza mnie - wrecz irytuja, sa banalne i czuje sie dziwnie takowe ogladajac, tym bardziej z kims, mam jakies poczucie wstydu? czuje sie zazenowany. No nie wiem dziwnie i niezrecznie, wcale mnie nie bawia. Jakos tak :p Ty lubisz, bardzo fajowo :) ja lubie horrory :)
  • Odpowiedz
@kicioch byłem na tym w kinie i oglądałem wczoraj z napisami i zdecydowanie polski dubbing wygrywa :P nie dość, że głosy bardziej naturalne się wydawały

• Odpowiedz
@Oskarek89: No ja też się jakoś strasznie nie zachwyciłam w porównaniu do tego co oczekiwałam, ale i tak warto obejrzeć :P

@Roballo: Po polsku też obejrzę pewnie kiedyś :)

@Sylar: Ja z kolei nie lubię horrorów, bo mam bardzo dobrą pamięć wzrokową i bujną wyobraźnię i do dziś pamiętam jak nam na religii w liceum (jakieś 7 lat temu) puścili Egzorcyzmy Emily Rose, dalej się boję
  • Odpowiedz
@kicioch: Zootopia jest świetna, ogladalem z napisami, ale jak sue pojawi w dobrej jakości z dubbingiem to tez oglądnę żeby zobaczyć co pozmieniali. Oprócz Inside Out, najlepsza animacja ostatnich lat. Za to nie polecam Dobry Dinozaur, beznadziejne i nudne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz