Aktywne Wpisy
Szczur90 +636
#1z10 xDDD
Sandrinia +108
Paradoks Fermiego – wyraźna sprzeczność pomiędzy wysokimi oszacowaniami prawdopodobieństwa istnienia cywilizacji pozaziemskich i brakiem jakichkolwiek obserwowalnych śladów ich istnienia.
Wiek Wszechświata i liczba zawartych w nim gwiazd sugerują, że życie pozaziemskie powinno być czymś powszechnym. Pierwsze zwrócenie na to uwagi przypisuje się fizykowi nobliście Enrico Fermiemu przez zadanie w 1950 roku pytania: „Gdzie Oni są?”. Fermi zapytał, dlaczego, jeśli w Drodze Mlecznej istnieje wiele zaawansowanych pozaziemskich cywilizacji, nie znaleźliśmy dotąd żadnych ich
Wiek Wszechświata i liczba zawartych w nim gwiazd sugerują, że życie pozaziemskie powinno być czymś powszechnym. Pierwsze zwrócenie na to uwagi przypisuje się fizykowi nobliście Enrico Fermiemu przez zadanie w 1950 roku pytania: „Gdzie Oni są?”. Fermi zapytał, dlaczego, jeśli w Drodze Mlecznej istnieje wiele zaawansowanych pozaziemskich cywilizacji, nie znaleźliśmy dotąd żadnych ich
Cała idea miasta dla zwierząt jest w ogóle świetnie zrobiona, a sama animacja b---a (te puszyste futerka). Tak więc polecam na dziś wieczór, w wypożyczalni już jest, napiprojekt nie znajduje napisów, ale google już tak :)
#film #filmnawieczor
@vateras131: tego niestety nie wiem ale wątpię, premiera w Polsce na dvd jest w tym miesiącu więc pewnie zaraz po niej się coś pojawi :)
@mywu: serio tak przetłumaczyli?
- Jak się nazywa latte zrobione z trzech kaw?
- Strzykawka.
nie lubie takich filmow animowanych. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Roballo: Po polsku też obejrzę pewnie kiedyś :)
@Sylar: Ja z kolei nie lubię horrorów, bo mam bardzo dobrą pamięć wzrokową i bujną wyobraźnię i do dziś pamiętam jak nam na religii w liceum (jakieś 7 lat temu) puścili Egzorcyzmy Emily Rose, dalej się boję