Aktywne Wpisy
matiKKS +8
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
mickpl +1246
Paszyk się odgraża, że jak nie będzi 0% to nie będzie też budowy komunalnych. Panie ministrze, bardziej z grubej rury trzeba. Ogłoście tam w PSL, że jak nie będzie dopłat dla kolegów z deweloperki to przyblokujecie kasę na onkologię czy psychiatrię dziecięcą.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Ja mentalnie ze szkoły średniej nie wyszedłem. A z doświadczenia wiem, że nawet część gimbazy bije mnie na głowę pod względem odpowiedzialności xD I w-----a mnie gdy ktoś mi tysięczny raz p------i o tym samym. Że powinienem się "wziąć za siebie". Że powinienem zacząć myśleć "jak dorosły". Z moich obserwacji wynika, że to całe "myślenie jak dorosły" opiera się tylko na odbieraniu sobie radości z życia w imię narzuconych przez społeczeństwo durnych schematów. Na włożeniu sobie w dupę na stałe wielkiego kija i umartwianiu się. Nie mam ochoty na związki. A nawet gdybym miał to i tak ludzie są zdradzieckimi istotami, którym ufanie w związku miłosnym i podanie swojego serca na tacy to proszenie się o kłopoty więc takie związki odpadają w moim przypadku. Nie mam ochoty mieć psa ani innego zwierzaka domowego bo nie potrzebuję. Poza tym za dużo z tym cholerstwem kłopotu. Karmić trzeba, do weterynarza chodzić, rozrywkę zapewniać, sprzątać. Syf. A niemowlaków i tych kilka lat starszych dzieciaków to po prostu nienawidzę. Są głośne, obleśne, durne i upierdliwe.
Wolę mieć kasę dla siebie (kasę czyli te ochłapy, które mi zostają po oddaniu haraczu dla wielce potrzebnej super rozrośniętej organizacji opiekuńczej wiadomo jakiej xD). Lubię gdy w domu nad uchem mi nikt nie nudzi. Lubię brak kłótni w moim życiu. Lubię to, że nikt (pomijam tu polityków xD) nie nakłada na moje życie durnych ograniczeń. Lubię to, że spędzania wolnego czasu nie muszę konsultować z partnerką/partnerem/dzieckiem/psem/kotem etc.
a teraz kończę te żale i idę srać. Na kiblu będe grał w Pokemon Fire Red i spróbuję złapać fajne kamienne typy. Życzcie mi powodzenia ;***
#gorzkiezale #problemypierwszegoswiata #zycie #doroslosctochujoszustwo #zycietochujoszustwo #pokemon
Komentarz usunięty przez moderatora