Kogo warto oglądać na #youtube tworzącego filmy o #gry? Po tym jak #wonziu się wycofał to regularnie śledzę już tylko #quaz i Jackfrags. #polskiyoutube
@dixonpl: Jakoś nie lubię ich recenzji, są za krótkie i sprawiają wrażenie średniej wszystkich opinii z internetu, oglądam tylko jak zrobią jakiś wideofelieton z napracowaniem. @Bsky: No właśnie nie pytam tylko o polskich. Dzięki, nigdy o nich nie słyszałem, obadam.
@Lumpart: BirgirPall, Danny2462 (jak cię bawią kerbale), DefendTheHouse, Grzechu40 robi spoko serie (trochę tam gawędzi o historii w czasie grania w gry). Pewnie jeszcze coś by się znalazło.
@Lumpart: Jak nie chodzi ci tylko o polskich to Total Biscuit. K---a, jego go szanuję. Ma godność człowieka, wszystkie materiały z napracowaniem, rzetelność i profesjonalizm.
Darcia ryja do Happy Wheels u niego nie znajdziesz. Szkoda mi go jak s-------n, że ze zdrowiem jest u niego jak jest.
@Lumpart: Po polsku? W zasadzie - poza już wymienionymi kanałami (tj. tvgry, nrgeek + plus bananowy janek, który póki co niestety zawiesił działalność) - to raczej sama nędza, szczególnie jeżeli ktoś szuka czegoś więcej niż Let's Playe; bardziej merytorycznych/analitycznych treści o grach. Wbrew obiegowym opiniom o niskim poziomie kanałów youtubowych poświęconych tematyce growej (wszelkiej maści pewdiepaie czy gimpery) jest mimo wszystko sporo wartościowych treści. Jeżeli język angielski nie stanowi przeszkody
@Lumpart Jeśli chodzi o publicystykę to: Noah Caldwell-Gervais rzadko coś wrzuca i raczej o starszych tytułach i nie są to recenzje a raczej coś podobnego do tego co robi arhn.eu Do tego Errant Signal i Super Bunnyhop
A podam jeszcze Many A True Nerd. Nie wiem czemu, ale lubię gościa.
@Lumpart: A, bym zapomniał o Cinemassacre, czli Angry Video Game Nerd. No i z polskich, których pominąłem we wcześniejszym wpisie to oczywiście, zresztą już wspomnieni, Arhn i quaz.
Po tym jak #wonziu się wycofał to regularnie śledzę już tylko #quaz i Jackfrags.
#polskiyoutube
Komentarz usunięty przez autora
@Lumpart
z polskich to qam
@Bsky: No właśnie nie pytam tylko o polskich. Dzięki, nigdy o nich nie słyszałem, obadam.
Darcia ryja do Happy Wheels u niego nie znajdziesz.
Szkoda mi go jak s-------n, że ze zdrowiem jest u niego jak jest.
Jeśli chodzi o publicystykę to:
Noah Caldwell-Gervais rzadko coś wrzuca i raczej o starszych tytułach i nie są to recenzje a raczej coś podobnego do tego co robi arhn.eu
Do tego Errant Signal i Super Bunnyhop
A podam jeszcze Many A True Nerd. Nie wiem czemu, ale lubię gościa.
Komentarz usunięty przez autora