Aktywne Wpisy
bArrek +30
Zakochałem się w dziewczynie z wykopu
Sin- +199
Landlordzi i nauka życia dla młodzieży xD
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
http://www.defence24.pl/tusk-duze-naklady-na-wojsko-konieczne-bo-polska-potrzebuje-sily-odstraszania/
Poprawiłbym go i powiedział, że każde państw powinno budować swoją pozycję militarną (...).
Tusk - co, chyba źle nie mówi? Może teraz się z nim zgodzicie? Chociaż raz? (͡° ͜ʖ ͡°)
#militaria #wojsko #polityka #polska #neuropa #tusk
@roykovsky: Powiedz mu to w twarz! (͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba jednak to drugie. Przez lata na wojsko nie było przeznaczane ustawowe 1,95% PKB z budżetu, a teraz
@JestemAndrzej: Osobiście uważam, że Tusk w sprawie obronności wie tyle ile mu doradcy powiedzą o czym świadczą jego wypowiedzi m.in. w zakresie korwety, a dziś już patrolowca - Gawron, a właściwie Ślązak. ;)
Zmieniały się de facto polityczne decyzje co do przyszłości tej jednostki
Ale ja się nie znam i nie wiem, czy te "wielkie zakupy" w MONie są w stanie zagrozić stabilności finansów publicznych w jakimś stopniu.
Powinni dać Prezesowi jednego Kła pod Wille na Żoliborzu.
Wzmocni to jego przestrzeń powietrzną bo boki już ma zabezpieczone ...
a i te ptaki ciągle tam latają i sraj** na parapet ړײ)
Nie bój żaby! Prezes wróci za dwa latka na tron to pójdziecie w kamasze bo Obowiązkowa Służba Wojskowa zostanie p r z y w r u c o n a ...
o ile wiesz co to takiego było a jak nie wiesz cwaniaczku z bańką w nosie to się dowiesz.
W Woju se dopiero będziesz przeklinał do woli - nawet przez sen:)
Tak się składa, że jest duża szansa, że do wojska tak czy siak trafię, bo mnie to ciągnie, i to bynajmniej nie na szeregowca. A mam wrażenie, że takim szaraczkiem jesteś.
Idź do swojego "prezesa", może Cię pogłaszcze po główce i się uspokoisz ;)
w cywilu po robocie możesz se wyjść na miasto jak masz siłę albo jebnąć się do łóżka i leżeć do góry #!$%@? do rana oglądając TV i chlać browara.
w woju po robocie możesz się odlać na rozkaz i robisz dalej
ot i cała różnica :)