Wpis z mikrobloga

mircy, jak ładować tego pada od ps3? jak ps jak wyłączone (podłączone do prądu oczywiście, czerwona lampka cały czas), a pad jest podłączony to nic się na nim nie świeci, konsola musi być włączona?

póki co podłączyłem do komputera i wszystkie 4 diody mrugają cały czas, to dobry znak? kiedy wiadomo, że naładowany?

#ps3 #playstation #kiciochpyta #konsole
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak, konsola musi być włączona.
Jak migają wszystkie diody to pad się ładuje. Jak będą się paliły wszystkie cztery diody bez przerwy to znaczy że się naładował.
  • Odpowiedz
@szancik: @MiHau3: @SzaryStefan: ogólnie ładowanie z ps3 to trochę porażka - konsola musi byc właczona to raz, a dwa - jak ładujesz przez usb w kompie/ładowarce telefonicznej, to po odpięciu od źródła ładownia pad 'uruchamia się' i wysyła sygnał uruchamiający konsolę. Co za debil to wymyślił ;/
  • Odpowiedz
@Brozyn: gurwa :D ja tak mam z dwoma padami - juz nawet na mirko ktos mi odpisywał, ze tez tak ma. Ciekawe zatem gdzie to by mogło byc do zmiany. Pady sparowane z konsolą, jak ładuję przez kompa/ładowarkę, migają 4 diody, zapalają się na stałe - odpinam kabel od pada, diody zaczynają migać 'beeep' plejka się włącza :<
  • Odpowiedz
@yacolek: ja mam ładowarkę do ps3 i do ps4, dużo rzadziej ładuję przez lapka i nigdy żaden z czterech padów mi nie włączył żadnej konsoli (2 pady ps3, 2 pady ps4).
  • Odpowiedz
@Brozyn: poczciwa fatka 8) koncowa wersja fat, z najlepszymi jak dla niej, prockami. Moze w slimach to poprawili? ale chyba na reddicie ktos wlasnie o slim mowil
  • Odpowiedz
@Brozyn: no to jak tak zamykasz to swieci czerwona dioda i to jest wlasnie standby - jak nie masz fata, to nie masz nawet fizycznego wyłacznika z tyłu, musialbys kabel z prądu wyciągac.
  • Odpowiedz
@yacolek: podłączam do pada odbiornik nieodczuwalny podczas używania. Po grze odkładam na płytce ładowarki. Jednak może ona być dzisiaj trudna do kupienia. Ale wciąż popularna jest stacja dokująca dla padów.
  • Odpowiedz