Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Qardius: Wygląda jak wygląda, ale naprawdę jest praktyczna. Śmigam tym rowerem codziennie do pracy (42km dziennie), więc pakuję tam kartę, portfel, dwa telefony, klucze - potrzeba mi tyle miejsca, niestety. (,)
  • Odpowiedz
@FREEQ: I czym ty sie roznisz od przegrywow ktorzy fapuja do animcow, oprocz tego ze mozesz obiekt westchnien dotknac.

Nie no serio pytam, bo piszesz o tym rowierze tak ze przy tobie miec obsesje na punkcie wymyslonej postaci 2D wydaje sie bardziej rozsadne XD
  • Odpowiedz
@dzien_dobry_tvn: 3, zastanawiałem się nad 2, ale wtedy nie miałem tyle kasy wolnej, bo były inne wydatki. To moja pierwsza szosa i ogólnie rower po 3 latach przerwy. Chcę na niej nauczyć się jeździć, a póki co jest super. Szkoda, że na serwisie dwa razy do dupy mi wyregulowali tylne przerzutki i jest dalej źle, a sam się na tym nie znam. :(
Planujesz zakup, czy ciekawość?
  • Odpowiedz
@FREEQ: ciekawość&planowanie zakupu. Obecnie śmigam na Merida Race 880-16 z 2013. Rower wstawiony na olx, jeżeli znajdzie się kupiec będę się rozglądać za czymś nowym ale chyba z wyższej klasy osprzętem. Obecnie sora.
  • Odpowiedz