Aktywne Wpisy

framugabezdrzwi +673
w końcu ktoś powiedział że te wywiady w samochodzie są z dupy

spirityfree +96
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko

Piszę narzędzie które ma mi usuwać puste poddrzewa katalogów i powtórki plików.
Idealna do tego wydaje się haszTablica która przy próbie dodania sprawdza czy już jakiś plik nie siedzi w tym miejscu i usuwa ten co miał zostać dodany. (w końcu jest powtórką) przy czym nasza tablica haszowana nie może się ani razu pomylić bo możemy coś stracić, jakieś protipy jak to ugryźć?
@wytrzzeszcz: find . -empty -type d -delete
Jeśli dobrze rozumiem to coś takiego nie będzie szybkie, nawet sam windows nie indeksuje domyślnie zawartości folderów.
Największym problemem dla mnie byłby odpowiedni algorytm #!$%@?ący zawartość binarną pliku, a i tak ryzyko duplikatu będzie bardzo wysokie, wystarczy zmienić 1 bit i wszystko idzie się #!$%@?ć. Plus jest mała szansa że różne pliki dadzą ten sam hash,
Ja bym robił takimi sitami coraz bardziej dokładnymi. W pierwszej kolejności po rozmiarze (i odsiewałbym pliki np. < 1 MB), potem mając kubełki z listą potencjalnie takich samych plików, grupowałbym po jakimś szybkim hashu, a na koniec bajt po bajcie, niestety.