Wpis z mikrobloga

@adrix: jasne nie ma innej opcji. Nikt nie jest na tyle głupi żeby ryzykować przed halwingiem. W bitcoinie czasu nie da się cofnąć. To wyżej to była szydera do dogiego ;)
  • Odpowiedz
@BITmaniak: coooo?! Chyba niepoważny jesteś, cenę sprawdza się codziennie non-stop bez względu na to gdzie jesteś. Instalujesz aplikację Okcoin na androida i sprawdzasz. Nie jesteś prawdziwym bitcoinowcem jak tak nie robisz ;) Ja tak robię bez przerwy. Skąd bym wiedział kiedy kupować?
  • Odpowiedz
  • 0
@majeranek według moich analiz poprzednich baniek to 3350 CNY czyli 500 USD to teraz powinno przebić i stać się dnem ale tego to dowiemy się w kolejnych dniach czy tygodniach. Trzeba obserwować i czekać.
  • Odpowiedz
Jak myślicie, do kiedy będzie rosnąć?

@majeranek: Ja nastawiłem się na powolny skup za konkretną kwotę co miesiąc nie zależnie od kursu przez najbliższy rok. Dlatego ja nie mam prognoz co do kursu BTC. Dla mnie fajnie jak by jeszcze z parę miesięcy pocisnął w dół bo nie używam lewara tylko sobie dokupuję po trochu na dłuższy termin. I tylko ETH i BTC no i z racji że mocno spadł
  • Odpowiedz