Aktywne Wpisy

Rembrant +45
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo

źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz
PiersKurczaka +58
Stwierdziłem, że jakieś ćwiczenia są lepsze niż żadne.
Za każdym razem, jak brałem się za jakąś aktywność fizyczną, szybko się demotywowałem, bo wszędzie piszą ludzie, że musisz ćwiczyć tyle i tyle, że x czasu to minimum, że musisz zrobić x serii i x powtórzeń, że musisz co najmniej z takim i takim ciężarem ćwiczyć, że jak idziesz chodzić czy biegać, to co najmniej tyle i tyle musisz przejść, że inaczej to nie
Za każdym razem, jak brałem się za jakąś aktywność fizyczną, szybko się demotywowałem, bo wszędzie piszą ludzie, że musisz ćwiczyć tyle i tyle, że x czasu to minimum, że musisz zrobić x serii i x powtórzeń, że musisz co najmniej z takim i takim ciężarem ćwiczyć, że jak idziesz chodzić czy biegać, to co najmniej tyle i tyle musisz przejść, że inaczej to nie
Przepowiednie, gdyby były prawdziwe, opierałyby się raczej na jakichś nieoczywistościach. Nie wiem jak ta przepowiednia brzmi dokładnie, ale jeśli jest powiedziane "czarny papież", to wcale nie musi oznaczać jego koloru skóry. To by było zbyt oczywiste i dawałoby pole do manipulacji przepowiednią :v
To będzie coś, czego nikt się nie spodziewa, a wyjdzie dopiero po czasie. Np. okaże się, że nazwisko papieża w jakimś tam języku oznacza "czarny". Albo że miał ksywę "czarny" za młodu, bo słuchał czarnego rapu albo miał czarny motor. Albo poświęcił życie służeniu w afryce i pomaganiu czarnym, więc jest czarnym papieżem, tj. "papieżem czarnych ludzi".
Jak piszesz o przepowiedni to chociaż podaj jej źródła byśmy się zapoznali. Kto co kiedy i dlaczego.
źródło: 1000019710
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzDlaczego nie ma teorii że np. papież z kraju tradyxyjnie arabskiego magicznie zakończy Jihad. Albo papież czarny lobbingiem sprawi że ilość ludzi żyjących w ubóstwie spadnie poniżej 5 milionów w Afryce zapanuje pokój a migranci wrócą do siebie.
Przecież to taka sama spiskowa teoria co że czarny papież wywoła apokalipse. Dlaczego spiski zawsze są negatywne?
Komentarz usunięty przez moderatora