#anonimowemirkowyznania tl;dr Jak wykręcić się od znajomości z prawiczkiem? Jakiś czas temu poznałam chłopaka. Całkiem w porządku, chociaż duszą towarzystwa to on zdecydowanie nie jest. Byliśmy nawet na kilku randkach / spotkaniach. Dowiedziałam się jednak z dobrych źródeł, że on nigdy nie miał dziewczyny a poza tym jest prawiczkiem. Jest to znajomy ze studiów chłopaka mojej koleżanki. Po tym jak się o tym dowiedziałam to straciłam ochotę na rozwijanie naszej znajomości. Mam już 22 lata i znam już swoje potrzeby, a nie jest nimi 23-letni nieopierzony facet. Kilka moich koleżanek było w związkach ze starszymi niedoświadczonymi i zawsze one szybko się kończyły: albo s--s był słaby, albo z powodu zazdrości o byłych dziewczyny lub chęć spróbowania jak to jest z inną. Między innymi z tych powodów wolałabym naszą znajomość pozostawić na stopie koleżeńskiej. Jak jednak to zrobić by zbytnio chłopaka nie zranić? Nie podam mu oczywiście prawdziwego powodu, bo bidulka popadnie w kompleksy. #rozowepaski #zwiazki
@Elmuszka: op to chyba chciałaby mieć takiego ogiera jak sam Rocco ;) @AnonimoweMirkoWyznania powiedz już lepiej wprost, po co owijać w bawełnę? Sam będzie wtedy wiedział z kim ma do czynienia :)
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale pikny bait. Trzask pękających stulejek słychać pod Krakowem xD Najlepsze, że wykopki-mirki niby tacy racjonalni i z dystansem do siebie a tu taka beka w komentarzach xD
@Elmuszka: to pewnie zarzutka, chociaż takie różowe pewnie istnieją naprawdę. co taki stulej przed trzydziestka ma ze sobą zrobić? jak pójdzie na dziwki to źle, bo jest w oczach różowych obrzydliwy (był już tu kiedyś taki wpis), jak prawiczek to też źle, bo nie wie jeszcze co ma robić z kobietą. wychodzi na to, że jak ktoś nie zamoczyl będąc nastolatkiem to powinien umrzeć w samotności :/ mam nadzieję, że
znam się: Jesli jest prawiczkiem to znaczy, ze pewnie dużo p---o w zyciu widział, a więc nie musi być nudno,gang bangi, fistingi, ass to mouth, anal, Jednym słowem zrobi Ci jeszcze z d--y sito, że bedziesz miała dość go i jego sił witalnych, mówię Ci.
To jest anonimowy komentarz. Zaakceptował: Magromo
OP: @bolo1: @mudzahedin: ja tak nie uważam. Z tego co zaobserwowałam, to żaden starszy przegryw nie ma za grosz dystansu do swojego prawictwa. Wręcz przeciwnie, mają z tego powodu ogromne kompleksy, nawet jeśli nie mówią o tym wszystkim wokół. Skąd mam sądzić że u niego będzie inaczej? Dlatego właśnie nie chcę mu podać dokładnego powodu.
To jest anonimowy komentarz. Zaakceptował: Magromo
@sorhu wpis typowego prawiczka plusowany przez typowych prawiczkow. Nie da się wychować kogoś pod swoje potrzeby, co to w ogole za głupota? każdy ma inne potrzeby i koleś może się okazać totalną flegmą, albo próbując nią nie być, bo przecież partnerka tego nie lubi, będzie musiał udawać wiec co to za przyjemność dla niego?
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wiesz tego, czy mają kompleksy, czy nie, bo jak sama twierdzisz ,,nie mówi się o tym wszystkim wokół". Jeśli zerwiesz z nim nie mówiąc co jest na rzeczy to i tak może się domyślić. Poza tym, masz jakieś przesłanki, że będziesz tą kobietą, z którą będzie chciał uprawiać s--s? Bo co powoduje, że nie masz ochoty na kontynuacje znajomości?
@AnonimoweMirkoWyznania Po pierwsze to potwierdz info ktore pochodzi od brata twojej kolezanki, ktora uslyszala to od kuzyna wujka jego prababci. Ludzie duzo mowia i moze cie zadziwie ale to nie zawsze prawda...
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
tl;dr Jak wykręcić się od znajomości z prawiczkiem?
Jakiś czas temu poznałam chłopaka. Całkiem w porządku, chociaż duszą towarzystwa to on zdecydowanie nie jest. Byliśmy nawet na kilku randkach / spotkaniach. Dowiedziałam się jednak z dobrych źródeł, że on nigdy nie miał dziewczyny a poza tym jest prawiczkiem. Jest to znajomy ze studiów chłopaka mojej koleżanki. Po tym jak się o tym dowiedziałam to straciłam ochotę na rozwijanie naszej znajomości. Mam już 22 lata i znam już swoje potrzeby, a nie jest nimi 23-letni nieopierzony facet. Kilka moich koleżanek było w związkach ze starszymi niedoświadczonymi i zawsze one szybko się kończyły: albo s--s był słaby, albo z powodu zazdrości o byłych dziewczyny lub chęć spróbowania jak to jest z inną. Między innymi z tych powodów wolałabym naszą znajomość pozostawić na stopie koleżeńskiej. Jak jednak to zrobić by zbytnio chłopaka nie zranić? Nie podam mu oczywiście prawdziwego powodu, bo bidulka popadnie w kompleksy.
#rozowepaski #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania powiedz już lepiej wprost, po co owijać w bawełnę? Sam będzie wtedy wiedział z kim ma do czynienia :)
mam nadzieję, że
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Magromo
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Magromo