Aktywne Wpisy
Veela +3
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
SmoczeKrocze +386
Miraski pijcie ze mną kompot. Właśnie wprowadziłem się na swoje. Nie mam absolutnie nic, kredytu też nie(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)Napompowałem materac, na którym będę spał aż do czasu kiedy przyjedzie do mnie łóżko czyli jakiś tydzień. 10 wypłata i kupię sobie szafę itd, itd ( ͡€ ͜ʖ ͡€) jestem przerażony i zarazem szczęśliwy.
#chwalesie #wygryw
#chwalesie #wygryw
Male #chwalesie - zegnam w koncu prace przez agencje! :D Dostalam oferte bezposrednio od firmy. Koniec z zero hours contract, przynajmniej na razie. Nadal jest to ta sama gownopraca ale juz na znacznie lepszych warunkach takze.. jest progress i maly sukces, bo konkurencja byla spora.
Jedynie te krzywe spojrzenia innych agencyjnych sprawiaja ze czuje sie "troche" nieswojo. Chyba stracilam kilku kolegow :<
#uk #emigracja #pracbaza #tylewygrac
Osobiscie nie wyobrazam sobie siedziec w takim miejscu dluzej niz 2-3 lata. Po prostu jest zbyt nudno, oszalec mozna xD
@dociekliwyobserwator: Wiem o czy mowisz, fajnie zarobic 7000pln na reke, szkoda tylko ze wynajem pokoju kosztuje 2000 a mleko 10 ;D