Aktywne Wpisy

Quear +3
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Borsukii +10

i5-3470 / GTX 680 / 8GB DDR3 1600MHz CL7. Windows 10. Aktualne sterowniki.
Nawet na LOW bywa niegrywalne, zreszta roznica w klatkach miedzy LOW a HIGH jest marginalna wiec nie warto sie nawet fatygowac.
Trzeba bylo kupic na PS4 -.- // Polak madry po szkodzie.
#gry #oswiadczenie #doom
BTW. Tam jest mechanizm skalowania wbudowany, mozesz uzywac natywnej rozdzielczosci. Mniej glitchy.
Nie świruj, skalowanie mam na 100% i ze wszystkim na high plus aa na maxa gra wygląda świetnie i chodzi bardzo płynnie.
Spójrz prawdzie w oczy - masz c-----ą kartę. Albo zmniejszysz rozdziałkę albo nie pograsz. 720p to nie jest wcale dramat.
Patrzac prawdzie w oczy, trzymam karte graficzna ktora znalazlem w pracy i biore ja do domu by ograc Single gdzie do gry w Multi wylacze po prostu teslacje jak kolega wyzej, tym samym gra bedzie
Problem jest bardziej zlozony. Po wlozeniu GTX 960 wcale nie jest duzo lepiej, momentami nawet gorzej.
Na GTX960 bywa, ze przez kilka