Wpis z mikrobloga

Doom

i5-3470 / GTX 680 / 8GB DDR3 1600MHz CL7. Windows 10. Aktualne sterowniki.

Nawet na LOW bywa niegrywalne, zreszta roznica w klatkach miedzy LOW a HIGH jest marginalna wiec nie warto sie nawet fatygowac.

Trzeba bylo kupic na PS4 -.- // Polak madry po szkodzie.
#gry #oswiadczenie #doom
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TypowyNerd: bo co? Bo k---a nie będzie #pcmasterrace? XDDD

Nie świruj, skalowanie mam na 100% i ze wszystkim na high plus aa na maxa gra wygląda świetnie i chodzi bardzo płynnie.

Spójrz prawdzie w oczy - masz c-----ą kartę. Albo zmniejszysz rozdziałkę albo nie pograsz. 720p to nie jest wcale dramat.
  • Odpowiedz
@Jubei: Bo LCD ma taka przypadlosc, ze slabo skaluje w dol. Zeby to mialo rece i nogi musialbym skalowac 4x w dol inaczej sa widoczne artefakty z tego powodu powstala opcja skalowania na poziomie silnika.

Patrzac prawdzie w oczy, trzymam karte graficzna ktora znalazlem w pracy i biore ja do domu by ograc Single gdzie do gry w Multi wylacze po prostu teslacje jak kolega wyzej, tym samym gra bedzie
  • Odpowiedz
@TypowyNerd: jak już wyżej wpomniałem, gra już w becie była średnio zoptymalizowana, a czas między betą i premierą był zbyt krótki żeby cokolwiek poprawić i tak dostajemy produkt niedorobiony. Sama gra i tak jest średnia, takie odniosłem wrażenie po becie więc nawet nie kupowałem, bo wiedziałem jak to się skończy.
  • Odpowiedz
@ZmutowanaFrytkownica: średnia? Bracie, ta gra to mokry sen fanów Quake 3 którzy lubią ciupać w singla. Jestem gdzieś w połowie gry, bo gram na hardzie, ale jak narazie to najlepsza gra akcji w jaką grałem. Emocje porównywalne tylko z właśnie Quake 3/ Quake Live.
  • Odpowiedz
@Jubei: w multi gra mnie nie porwała. W Q3A, UT2003, ET czy dooma zagrywałem motzno, ale w nowym doomie nie spodobał mi się pomysł z klasami jak w call of duty oraz granie ze spadkami do 45 klatek też mnie nie przekonało. Kupię jak będzie kiedyś na przecenie za 20-30 złota.
  • Odpowiedz