Wpis z mikrobloga

Cześć. Jakie białko polecacie? Do tej pory kupowałem "OLIMP WHEY PROTEIN COMPLEX 700g" co wychodziło około 55 zł za paczkę. Może jest coś tańszego, a równie dobrego? Ćwiczę od jakiegoś czasu więc nie mam rozeznania co warto kupić. Patrzyłem na skład porównując np. z kfd to z olimpa ma mniej tłuszczy i węgli.

#silownia
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@variable: podczas cardio człowiek się męczy, i z reguły nie ma później siły na treningu z ciężarami, rozgrzewka rozgrzewką, ale nie powinno to być 30 min :)
  • Odpowiedz
@variable: @milvanb: po co kombinować z białkiem konopnym jak jest dobre sprawdzone wpc/izolat?

Nie polecam, zestawcie sobie aminogram szczególnie aminokwasy egzogenne (leucyna,izoleucyna,walina )zwykłego WPC z białkiem konopnym.

Jak chcesz brać białko to polecam KFD, sprawdzona firma, ale pamiętaj ze to tylko dodatek, dieta podstawa.
  • Odpowiedz
@releasev: bialko konopne przez to, ze jest naturalne wygrywa w moim rabkingu. Oczywiscie, ze jakies super suple z serwatkami moga dawac lepsze efekty, ale watroba kiedys zapyta o to, co bylo pochlaniane. Dobra micha to podstawa, a proszki to chyba dla tych obsesow, dla ktorych 1cm wiexej oznacza tyle, co aygranir w totka.
  • Odpowiedz