Aktywne Wpisy
kubanfs +145
#famemma 100% zadowolenia kto chce link do team zostawia plusa
Hug0Stiglitz +1550
Jacek Jaworek ukrywa się już ok 800 dni.
ZAPLUSUJ TEN WPIS a zawołam Cię jeśli Seba Waldemar „szybkoalebezpiecznie” Majtczak, zamieszkały w Łodzi przy ul. Tymienickiego 25C/412, syn Violetty i Jarosława „syn był tylko uczestnikiem i dostaniecie pozwy” zamieszkałych w Łodzi przy ul. Zygmunta 129/131 - przekroczy wynik rekordzisty Jacka i będzie ścigany, przez nieudolny wymiar sprawiedliwości przez ponad 800 dni.
#wypadek #bmw #a1 #jacekjaworek #majtczak
ZAPLUSUJ TEN WPIS a zawołam Cię jeśli Seba Waldemar „szybkoalebezpiecznie” Majtczak, zamieszkały w Łodzi przy ul. Tymienickiego 25C/412, syn Violetty i Jarosława „syn był tylko uczestnikiem i dostaniecie pozwy” zamieszkałych w Łodzi przy ul. Zygmunta 129/131 - przekroczy wynik rekordzisty Jacka i będzie ścigany, przez nieudolny wymiar sprawiedliwości przez ponad 800 dni.
#wypadek #bmw #a1 #jacekjaworek #majtczak
- hurr durr wszyscy ludzie są równi, płeć nie istnieje, dyskryminujo!
- istnieje sobie fundacja Centrum Praw Kobiet
- Ministerstwo Sprawiedliwości odmawia finansowania tłumacząc tym, że fundacja zawęża pomoc do określonej grupy
- ból dupy wyborczej i newsweeka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #4konserwy #bekazlewactwa
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fundacja "Bardziej Kochani" uwzględnia każdego opiekuna niezależnie czy opiekuje się maluchem, czy trzydziestolatkiem. Owszem, oferta dla dzieci jest dużo szersza, ale jeżeli nie podoba ci się zaangażowanie fundacji to pretensje miej do nich.
Podobnie "Fundacja Wspierania Rozwoju" pośrednio dba o dorosłe osoby z syndromem, aby miały jakiekolwiek kwalifikacje aby później odnaleźć się na rynku pracy.
Ponadto zamiast odpowiedzieć na
Idąc tym tropem wszelkie fundacje pomocy alkoholikom to ##!$%@? bo jak nie pijesz to fundacja olewa XD
Udowodniłem, że się mylisz, więc wymyślasz jakieś brednie. Czy sprowadzasz mnie teraz do swojego poziomu?
Następnym razem zapoznaj się z profilami fundacji oraz problematyką, którą się zajmują. Ale pierw zrób sobie tydzień przerwy i wróć do tego wpisu jak ochłoniesz.