sprawa cała się rozbiega o LTE. Przedłużyłem umowę w PlusGSM na abonament i dostałem zajebisty telefon z obsługiwaniem sieci LTE. Od 2 tyg mam nową karte i telefon, lecz internet max to 3g i nie jest w stanie odtworzyć filmiku na jutunie bez zacinania się (3 min filmiku buforują się może z 10 min). Jak wpisuję w klawiaturę *101*11*24# wyskakuje odpowiedź "problem z połączeniem lub błędny kod MMI" i jest tak z innymi kodami. Proszę o wsparcie drogie mireczki
@japan13: to chciałem na koniec zostawić, po wykopowym żaleniu się o #!$%@? sytuacji życiowej @mielcarz-eu: nie wiem w czym ma, w sumie źle zacząłem znajomość @romboramba: LG k10 LTE w nazwie ma nawet :P
@mielcarz-eu: gsm/wcmdma/lte i aktualizowałem ręcznie i automatycznie po kilka razy i nadal nie działa. Może faktycznie tak jak napisałeś wcześniej, problem jest z kartą bo dostałem nową (nano sim) którą widziałem pierwszy raz w życiu i nie wiem jakie ma możliwości
heh jak się okazuje moja była spotyka się z chłopem około 187, twierdzi, że ma lepszy charakter ponieważ jest twardy, pewny siebie etc. boli w #!$%@? jak to słyszę, a moja pewność siebie chyba opuściła moje ciało i raczej nie wróci.
#telefony #plus #gsm #lte #informatyka #programowanie (to programowanie z żalu wpisałem)
@mielcarz-eu:
@mielcarz-eu: nie wiem w czym ma, w sumie źle zacząłem znajomość
@romboramba: LG k10 LTE w nazwie ma nawet :P
@Karol_Bednarczyk: Prosze http://plusforum.pl/viewtopic.php?f=48&t=21230 Google wie syćko