@Aerials: @Saragaya: teraz trochę z boku kwestia: brać znajomych do spania w domu. Na wszelki wypadek też miejcie pod ręką gaz albo chociaż coś ostrego. Czubek czubkiem, ale skoro taki ma rynsztok w głowie, to może będzie chciał wam coś pokazać. Trzymajcie się.
@dzejzon: gaz dobra rzecz, ale naprawdę sądzisz, że on wie do kogo pisze? czepiał się jak widać wielu ludzi, ale na wykopie, a nie w rzeczywistości, więc pewnie nawet nie wie kogo, więc bez paniki.
@wypok_smieszne_obrazki: nie mam pojęcia, dlatego uważam, że na wszelki wypadek, póki sprawa nie ruszy, mieć się na baczności. Gdyby to była moja żona, siostra, czy ktokolwiek na kim mi zależy, wzialbym dziewczę pod pachę i zakopał pod pierzynką, samemu starając się w jakikolwiek sposób działać.
Śmieszą mnie niektóre wpisy odnośnie tego co by pewni Mircy nie zrobili gdyby tak wystartował do ich różowych. Nosem w dupę by zrobili. #takaprawda ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@bartalke: Ta, gównokoktajl w portach. 5 lat pierdla +/- 3 za stuknięcie frajera z żółtym świstkiem, a on co najwyżej 2 lata w zawiasach.
Morał taki, że mundurowi będą patrzeć jak korzystasz z klopa za kratkami, a twojego różowego, którego tak "nie patrząc na konsekwencje" broniłeś będzie pukał jej nowy lovelas.
@Saragaya: Wpadłaś prawie w "Syndrom Sztokholmski" przez tego śmiecia. Ewidentnie był gwałcony przez patologicznego ojca wraz z kolegami i teraz szuka słabe ofiary na których może się wyżyć w taki czy inny sposób. Pisanie mu że się boisz to dla niego tak jakby złapał "pokemona". Bez obrazy oczywiście.
@Saragaya: wybacz, ale nie ogarnęłaś. Boisz się losowego człowieka, który nie wie, kim jesteś i ma nikłe szanse dojścia do tego. Hurrr. Pogadam z nim dłużej, bo a nuż jednak mnie znajdzie po IP i shakuje płytę główną! I nigdzie tego nie zgłoszę, a przede wszystkim NAPISZĘ MU, ŻE SIĘ GO BOJĘ, coś jeszcze mogłam zrobić gorzej poza podaniem mu personaliów?
@bartalke: widzisz, jesteś taki inteligentny, że nie rozumiesz tego, że trzeba najpierw mózgiem pomyśleć a później mięśniami popracować. Co odziwo, większość polskich kiboli o tym wie na dzień dzisiejszy i dzięki temu unikają wielu problemów.
No ale są jeszcze marzyciele, którzy myślą, że "przekopka z marszu" skończy się szczęśliwie. (☞゚
@Aerials @Saragaya może tag jakiś otwórzcie i relacjonujcie, co dalej? Bo jeśli ktoś to faktycznie zgłosił z Mireczków (a przewinęło się z 5 takich deklaracji), to pewnie Michau zostanie poproszony o udostępnienie Waszych danych i będziecie zeznawać ( ͡°͜ʖ͡°) chciałbym obserwować jakiś tag, żeby nic mnie nie ominęło. Miło będzie spojrzeć na upadek takiego fiuta.
@Arveit: Ta jasne. I tym sposobem, będzie miał dane osobowe, wygląd(spotkanie na rozprawie) oraz dane adresowe. Dlaczego? Akta sprawy muszą być mu udostępnione a takie dane w aktach muszą być zawarte. Także, będzie dość fajnie kiedy wyjdzie z pierdla, o ile do niego pójdzie. ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@Saragaya: teraz trochę z boku kwestia: brać znajomych do spania w domu. Na wszelki wypadek też miejcie pod ręką gaz albo chociaż coś ostrego. Czubek czubkiem, ale skoro taki ma rynsztok w głowie, to może będzie chciał wam coś pokazać. Trzymajcie się.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Nosem w dupę by zrobili. #takaprawda
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Ja nie wiem co bym zrobił - pewnie poradził się adwokata, ale w bezpośredniej konfrontacji bym zrobił kuku nie patrząc na konsekwencje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
5 lat pierdla +/- 3 za stuknięcie frajera z żółtym świstkiem, a on co najwyżej 2 lata w zawiasach.
Morał taki, że mundurowi będą patrzeć jak korzystasz z klopa za kratkami, a twojego różowego, którego tak "nie patrząc na konsekwencje" broniłeś będzie pukał jej nowy lovelas.
normalnie #bohater ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nigdzie tego nie zgłoszę, a przede wszystkim NAPISZĘ MU, ŻE SIĘ GO BOJĘ, coś jeszcze mogłam zrobić gorzej poza podaniem mu personaliów?
Co odziwo, większość polskich kiboli o tym wie na dzień dzisiejszy i dzięki temu unikają wielu problemów.
No ale są jeszcze marzyciele, którzy myślą, że "przekopka z marszu" skończy się szczęśliwie.
(☞ ゚
I tym sposobem, będzie miał dane osobowe, wygląd(spotkanie na rozprawie) oraz dane adresowe.
Dlaczego? Akta sprawy muszą być mu udostępnione a takie dane w aktach muszą być zawarte.
Także, będzie dość fajnie kiedy wyjdzie z pierdla, o ile do niego pójdzie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Aerials: XDDDD