Wpis z mikrobloga

@filipm95: z nicku wnioskuję że (popraw mnie jeśli się mylę) jesteś bardzo młodym człowiekiem. Odpuść, jeśli za kilka lat nie chcesz być człowieka wrakiem. Zdrowie nie jest warte tych paru zarobionych groszy.
  • Odpowiedz
@filipm95: Bierz mnie zleceń, ja też ma urwanie głowy ale jakoś daję radę. Kiedyś brałem wszystko jak leci, potem jak nabrałem doświadczenia to już tylko to co przynosi zyski, oczywiście kontaktu nie urywałem, bo nigdy nie wiadomo, kiedy się mogą przydać. Po prostu grzecznie odmawiam, zaznaczając że jestem zarobiony a nie chciałbym nawalić z terminem.
  • Odpowiedz
@Willy666: 21 lat to chyba niezbyt wiele na start w biznesie, ale to było jedyne rozsądne rozwiązanie, jakie miałem po odejściu z poprzedniej roboty, w której i tak #!$%@? płacili. Miałem odpowiednią wiedzę, żeby wystartować, więc zdecydowałem się, że spróbuję :P
@dzieju41: w Świętokrzyskim niewiele płacą prywaciarzom za ich usług (nieważne z jakiej branży), jeśli nie masz znajomości w urzędach. Zamierzam pokończyć zlecenia tutaj i zmienić rynek na inną część
  • Odpowiedz
@AlNeri: takie troche #!$%@? wie co. Głównie usługi informatyczne i prowadzenie portalu informacyjnego. Co do kogoś do pomocy, to pracujemy we dwóch na razie... ale może warto pomyśleć o jakimś stażyście :D
  • Odpowiedz