Aktywne Wpisy
Moreso_pl +549
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
dotankowany_noca +286
Jako, iż z niebieskim trochę się już bujamy, to nieuchronnie zbliża się moment, w którym zmienimy sobie status na "zaręczeni".
No ale oczywiście nie ma takiej opcji, żeby moja partnerska dusza czegoś z tym nie wymodziła.
I tak pomyślałam, że to trochę nie fair, że on mi pierścionek, a ja mu buziaka- skoro to nasza wspólna decyzja i to będzie nasze wspólne święto. No po prostu chciałabym jakoś to odwzajemnić i też mu coś dać, na znak, że tak samo mi zależy na wspólnym życiu z nim, jak jemu na mnie.
Przyszło mi do głowy, żeby może z tej okazji kupić chłopu ładny zegarek? On lubi zegarki, ja lubię zegarki, i w ogóle....
Dobry pomysł? Czy raczej #!$%@?? Nie znam nikogo, kto robił coś takiego, więc w sumie nie mam odniesienia.
Pytam zawczasu, bo na Ali go nie kupię, więc musiałabym już zacząć odkładać hajs i się powoli rozglądać za czymś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #prezent
@chromatografia: myślę, że to jest chyba najlepszy pomysł, jeśli już koniecznie chcesz mu coś dawać - jak dla mnie to mega dziwne i nigdy nie słyszałam o czymś takim, żeby dziewczyna dawała facetowi prezent zaręczynowy :P tym bardziej, że oświadczyny to zazwyczaj jednak niespodziewana
@chromatografia: Ja od różowego dostałem zegarek przy zaręczynach. Polecam ten stan (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@wellhellothere: nietypowe to zaraz dziwne?
@wellhellothere: Ja też nie, ale napisałam post i pojawiły się komentarze facetów, którzy taki prezent dostali i sprawił im wiele radości, także jednak nie ja pierwsza wpadłam na taki pomysł.
@Kieres: A ja jestem tego pewna. Kto inny mógłby zrównywać oświadczyny z seksem? Tylko z ich perspektywy to musi być święto o podobnej randze (i częstotliwości występowania) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wellhellothere: Chociaż nie musiałaś, tutaj każdy wyraża przecież swoje zdanie. :)
@wellhellothere: Ano mam, ale całości tu jeszcze nie wywlekłam, bo to na razie tylko luźna koncepcja ;) Ale nie będzie to wymianka, tego możesz być pewna. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@etkath: Też sądzę, że można taki hajs lepiej spożytkować- na przykład na elegancki zegarek, który jest praktyczny i niezbędny, więc spoko (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@etkath: Już mamy :(
@Sarpens: 100 rocznice Zeppelina nie firmy:D takie tylko sprostowanie żeby ktoś nie stwierdził, że firma taka stara ( ͡° ͜ʖ ͡°)