Aktywne Wpisy
BoroPrimorac +38
Przykład Czarnka pokazuje jak propaganda mediów 3RP z inteligentnego, błyskotliwego i wyluzowanego gościa potrafi zrobic idiote, nieudacznika i chama. A lemingi/fajnopolaki/wykopki temu przyklaskują i chodzą na marsze w obronie TVN na każde zawołanie Tuska. Słuchając tego medialnego ścieku można pomyśleć że Czarnek jest maturzystą, a Kotłownia profesorem, a nie na odwrót
#kanalzero #sejm #bekazpisu #bekazpo #czarnek
#kanalzero #sejm #bekazpisu #bekazpo #czarnek
PeteGlorious +35
Wczoraj w jednym z centrów handlowych zauważyliśmy placówkę mBanku.
- dzień dobry, czy tu możemy zmienić nazwisko w danych konta?
- tak, poproszę dowód
*- proszę bardzo
- przepraszam, ale dała nam Pani formularz do wyrażenia zgody na przetwarzanie wszelkich danych w celach marketingowych i to w dodatku przez firmę #aspiro, a nie #mbank
- musi się Pani na to zgodzić, bo inaczej nie będę mogła zmienić danych na koncie,
- aha, to w takim razie dziękuje i dowiedzenia, przyszliśmy do mBanku, a to jest firma, o której słyszę po raz pierwszy i nie chcę jej przekazywać moich danych,
- ale my, to mBank, o TUTAJ jest logo mBanku jako dowód
- no, fest dowód, do widzenia
- proszę zostawić formularz
- nie, nie wyrażamy zgody na przekazanie firmie Aspiro żadnych danych,
- ale ja już zatwierdziłam w systemie i nie mogę tego cofnąć
- to ma Pani problem
Aspiro to firma, która "współpracuje" ze sporą ilością banków...pozyskuje dane, a potem wykorzystuje do telemarketingu i innych takich. @ZespolmBanku powinniście się wstydzić zezwalając na takie praktyki. Jakoś nie wydaje mi się, żeby było konieczne przekazywanie firmie trzeciej wszystkich swoich danych, żeby w mBanku można było zmienić nazwisko.
Jestem tylko ciekaw czy Aspiro zacznie wykorzystywać przeklikane nieprawnie dane, jeśli tak, będzie burza.
#aspiro #mbank #daneosobowe*
Daj takim swoje dane i potem wszyscy będą do Ciebie dzwonić z reklamami.
Pozdrawiamy
Zespół mBanku
Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
Pozdrawiamy
Zespół mBanku
Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
W sumie, posłużę się kontaktem pozyskanym ze strony mBanku.
Pozdrawiamy
Zespół mBanku