Wpis z mikrobloga

@TypowyPolskiFaszysta: elektryczny szyberdach, centralny zamek, Oryginalny system alarmowy, oryginalny hak holowniczy, Radio / kaseta, antena elektryczna, Przednie i tylne głośniki, podgrzewane fotele, ABS, Wspomaganie kierownicy. Bezwypadkowy, tylko 1 właściciel przede mną, Oryginalny lakier, 5-biegowa skrzynia
@suriv: Jak zadbany i zdrowy to pewnie posłuży długo, długo. Mam taki sam model, tylko z przodu szyby elektryki no i mój bezwypadkowy nie był :D ale o tym dowiedziałem się po zakupie :| Co do przebiegu to jeśli udokumentowany i sprawdzony to w sumie jeszcze niedotarty. Mój ma ponad 600 na blacie i oprócz trochę zajechanej skóry na kierze i trochę popękanego drewienka przy lewarku biegów to środek spasowany jak
@tymc: Codzienna jazda, tak około 90km dziennie do pracy. Jak zobaczyłem inne cacka od sprzedającego to mi szczena opadła. Same perełki, ale całe życie je zbierał. No ale gdy wracał z nami z hali, gdzie trzyma te samochody to miał kolizję nie ze swojej winy w Mercedesie AMG GTS :/ jedyny taki w Belgii i już się nim nacieszył, bo jak powiedział, ze do samochodu po nawet najmniejszej kolizji nie wsiądzie
@suriv: No to jak taki pasjonat, to pewnie dbał. Takiego warto kupić bo o ile zadbane to niezawodne #!$%@?. Ja niestety trafiłem na taksówkarza-druciarza i wszystko trzeba naprostowywać po nim, ale auto fajne. Nawet z wyjechanym zawieszeniem bardzo wygodne.