Wpis z mikrobloga

Jestem profesjonalnym streetwearowcem, zbieram buty juz od 5 lat i w-----a mnie ze w tej z-------j cebulandii prawie nikt nie docenia dobrego fitu, szkoda w ogole sobie strzepic jezyka w mojej szkole to juz w ogole same croppiki zalosne albo aliexpress xDD Ostatnio po udanym dropie wbijam do klasy caly w supreme a kolezanka do mnie, ze fajna koszulka XD Fajna koszulka? Fajna koszulka k---o, ty wiesz w ogole ile to kosztowalo? Po szkole zostane fejkowym policjantem, nie oszukujmy sie, wszystko idzie do przodu, niedlugo taki zawod bedzie potrzebny, aaaaaaaa k---a nie moge sie doczekac jak na miescie zobacze jakiegos smiecia w fejkowym BAPE, zamiast robic pokryjomu zdjecia i wrzucac na grupki, bede mogl na legalu do niego podbic i STOP STOP STOP K----A LEGIT CHECK. W ogole to chcialbym kiedys zmienic swiat, mam juz wizje, swoja p--------a streetwearowa utopie - kazdy moglby wyzwac kazdego na pojedynek, kto ma na sobie wiecej $$ ten moze z-----c jakis ciuch przegranemu, jakie to by bylo piekne, r---------m te wszystkie p---y z mojej klasy i szkoly, a te ich szmaty potem spalil, w ciuchach z sieciowek chodzic nie bede XD Po miescie chodzili by farmerzy, ukryci lowcy z wierzchu croppik, a pod spodem jakis bape czy supreme i nie wiem, pasek Gucciego zeby na pewno przebic nic nieswiadomego przeciwnika. Spotkac mozna by bylo tez takie legendy, co sie woza w ciuchach za ponad 10k i sa nie do r--------a i kazdy ich unika XD Zbieraly by sie tez takie grupki sepow campiacych pod sklepami i atakujacyh malolatow ktorzy wlasnie kupili sobie jakis ciuszek zeby z---------c nowke. No zajebiscie, ale poki co musze sie meczyc w tym sredniowieczu, oho wlasnie widze kolejnego smiecia w podrobionych YZY, czy to sie kiedys skonczy?

#pasta #streetwear #moda
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@idz_sobie: @svsh: pasta pastą ale takie p----y na prawdę istnieją, myślą, że jak grupo przepłacą (frajerzy) za koszulkę z jakimś c------m napisem to są nadludźmi i chodzą jak te billboardy wyglądając przy tym w tych wąskich spodniach jak klauny a ktoś w stanach liczy ich siano i się k---a śmieje jak to mozliwe, że na świecie żyje tylu frajerów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JamMasterJay: nie chodzą jak billboardy. Jeżeli stać Cię na koszulkę Supreme, nawet zwykłą białą z bogo to pokazujesz innym, którzy też są wtajemniczeni w temat, że a) znasz się na modzie i jako tako śledzisz trendy, b) masz sporo kasy, i w sumie to jest najwazniejsze. W Polsce widziałem paru spryciarzy z YZY 350 ze źle rozprowadzonym wzorem bądź jakąś czapką Supreme z krzywo przyszytym boxem to aż mi się
  • Odpowiedz
@PanJakubek: nie wiem, może uda mi się go przekonać do tego że noszenie koszulek z Croppa, Housa, Reserved albo innego normcorowego gówna to nie jest "wybór", w tych marnych cieniutkich koszuleczkach chodzi każdy a loga tych marek widać na kilometr. To jest dopiero bycie bilbordem, a nie noszenie koszulek Supreme, HBA czy tam BAPE, bo to są marki same w sobie, to jest prestiż, a nie mechacąca się po sześciu
  • Odpowiedz
Jeżeli stać Cię na koszulkę Supreme, nawet zwykłą białą z bogo to pokazujesz innym, którzy też są wtajemniczeni w temat, że [...] masz sporo kasy, i w sumie to jest najwazniejsze.

wait wait wait
po co
i czemu jest to takie ważne (czy tam najważniejsze)

@Madotsuki:
  • Odpowiedz
@idz_sobie: kierwa sprawdzilem w google co to jest ten streetwear i kruci jesli ktos faktycznie na takie gownanine ciuchy wydaje jakies grubsze pieniadze to znaczy ze jest p----------y, no chyba ze jest w wieku gimnazjalnym to mozna wybaczyc
  • Odpowiedz
@Madotsuki: Obwisły T-shirt w gwiazdki z wielkim logiem na klacie to jest prestiż? Noszenie go pokazuje że znasz się na modzie? xDDDD Prestiż to koszula z dobrego sklepu/dobrego krawca dopasowana do sylwetki, marynarka, porządne buty i dopełniający to wszystko zegarek. Pstrokate adidaski i za duży t-shirt to nie jest żaden styl, tylko festyn. Na prawdziwych prestiżowych ubrania loga nie znajdziesz nie zaglądając właścicielowi za kołnierzyk. Krój, jakość materiału i wykonania
  • Odpowiedz
@idz_sobie: Ta pasta od razu skojarzyła mi się z dzieciakami W TF2, tak samo się jarają kto jakie czapki i generalnie stroje ma na sobie, ile na to wydal i wyzywa każdego bez tego ścierwa od ftp, najlepsze że jakieś 90% z nich lami że aż żal komentować...
  • Odpowiedz