Aktywne Wpisy

xiv7 +12
Mam pytanie bo już widziałem wiele takich zdjęć, otóż: Czemu PRL był taki żółty?
#pytanie #pytaniedoeksperta
#pytanie #pytaniedoeksperta
źródło: Dom-towarowy-Zenit-1978
Pobierz
agiller +46
Aw, shit! Here we go again.
Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak
Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak
źródło: temp_file4869625543058421414
Pobierz

Dotarły do mnie własnie dwa pady XBOX 360 Wireless zamówione w morelach(błąd?).
Na obydwóch występuje ten sam problem - po ruszeniu (delikatnym lub silnym) analogiem, gałka nie powraca na środek. Dodatkowo lekko ruszając analoga, czuć jak minimalnie przeskakuje i znów nie wraca na środek, a co gorsza - zostaje z boku i np. kamera w grze cały czas się powoli porusza...
Tak samo jest na obydwóch padach i obydwóch analogach.
Czy jest to często występujący problem ? Jest jakaś możliwość naprawienia tego, czy odsyłać od razu ?
Z góry dzięki za pomoc.
#pcmasterrace #xbox #xbox360 #pc #morele #consolepeasants
Sprawdziłem jeszcze raz i widzę, że obydwóch analogów NIE DA się wyśrodkować. Po prostu zawsze minimalnie są odchylone w jedną stronę i wysyłają sygnał (kamera w grze rusza się)
No to tyle. Telefon do działu reklamacji i żegnam się z nimi ( i padami i morelami
Wszystko wskazuje na to, że sklep morele wystawił towar jako nowy, w rzeczywistości sprzedając refurbished.
Zdjęcia dodaję niżej.
źródło: comment_SrOtK34UINvTciDqe4Z6q2znpIo2CP0I.jpg
Pobierzźródło: comment_BlYeLGP1mFDSrZ4UvaeDOgIiaG49EGdQ.jpg
Pobierzźródło: comment_0NKhP05odsrBKeA7KRUYKXTL9UWVCsxC.jpg
PobierzCzyli możliwe, że ktoś już te pady odsyłał...( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_QtP6QF7E0gXcsJzOKFEKASscpa628aay.jpg
Pobierzhttps://sendvid.com/gi9mayxb
źródło: comment_NSnaM855ET7Magmbm2xNcAwpzbfYPrxO.jpg
PobierzA, przepraszam za to, ale po prostu ostatnio jest taki wysyp tych debilów którzy chcą zyskać plusy na naiwności mirków, że
LINK: