Aktywne Wpisy
greenbong +196
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +14
✨️ Dlaczego warto mieszkać poza miastem? Ⓘ
Wszyscy o tym że #demografia słaba bo ludzi nie stać na mieszkania albo za małe ale czemu nikt nie bierze pod uwagę domu, co właściwie jest najlepszą opcją dla dzieci? Wgl pomijając dzieci to czemu ludzi ciągnie do mieszkania w centrum w 2025? Bo wszystkie żale nt. #mieszkanie to właśnie, że ich nie stać na MIESZKANIE w CENTRUM. Poważnie pytam, mieszkając np.
Wszyscy o tym że #demografia słaba bo ludzi nie stać na mieszkania albo za małe ale czemu nikt nie bierze pod uwagę domu, co właściwie jest najlepszą opcją dla dzieci? Wgl pomijając dzieci to czemu ludzi ciągnie do mieszkania w centrum w 2025? Bo wszystkie żale nt. #mieszkanie to właśnie, że ich nie stać na MIESZKANIE w CENTRUM. Poważnie pytam, mieszkając np.
źródło: 215735-76a1-1200x0-sc1x77778_typowy-dom-dla-polskiej-rodziny11-budujemydompl
Pobierz

Ktory jezyk lepszy: c++ czy c#?
Jestem lajkiem, ale mam duzo wolnego czasu na nauke i chcialbym sie tego podjac. Nakierujcie mnie? :)
#wykop #programowanie #gry #rozrywka
ps
jak już byś się zdecydował jednak na unity to skryptuj w C#, tam jeszcze masz jakieś javascripty i inne gówna, nie warto imo.
@blakker: Bo takie języki są w tych technologiach używane.
Unity chyba bardziej pod takie rtsy a unreal pod fps.
@blakker: no i kuzwa prawidłowo :€
@blakker: Lajkiem na Facebooku? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #grammarnazi
https://www.reddit.com/r/learnprogramming/comments/4iqvoh/tutorial_learn_to_make_a_game_in_c/