Aktywne Wpisy
TrudnyMinus +44

kingszajs +3
Polecacie jakąś grę na majówkę? Szukam czegoś dobrego na PC lub PS5. Ogólnie mam za sobą wszystkie znane topowe gięty, RDRy, TLOU, GODy, Horizony, Ghost of Tsushima, Days Gone, etc. Chyba maksymalnie wykorzystałem potencjał rynku gier...
Gry multiplayer odpadają, nie kręcą mnie. Szukam czegoś co naprawdę wciągnie pod kątem fabuły i też żeby reszta aspektów trzymała sensowny poziom.
Rynek gier strasznie się skiepscil albo już ewidentnie jestem stary ( ͡° ʖ
Gry multiplayer odpadają, nie kręcą mnie. Szukam czegoś co naprawdę wciągnie pod kątem fabuły i też żeby reszta aspektów trzymała sensowny poziom.
Rynek gier strasznie się skiepscil albo już ewidentnie jestem stary ( ͡° ʖ

Beemko iks trójko jeżdżę bardzo regularnie, nie miałem więc aż takiej motywacji by stworzyć test szybko i sprawnie (tak jak wtedy gdy dostaje na test samochód np. na weekend i muszę się ze wszystkim uwijać).
Są też dobre tego strony - o X3 E83 wiem już bardzo dużo. Jeśli jednak jest cokolwiek o czym nie napisałem w teście to z dużym prawdopodobieństwem będę znał odpowiedź gdy padnie pytanie.
Auto jeździ super, chyba, że ktoś woli francuskie układy jezdne. Jest takie jakie można się spodziewać po BMW.
Niewybaczalne są rozwiązania rodem z lat 90, które trochę żenują w BMW z 2010 roku.
Czy polecam? Sam nie wiem, różnica w cenie E83 a F25 jest jeszcze spora, jeśli ktoś jest w stanie przełknąć kilka archaicznych rozwiązań i przeciętny wygląd to brać (o ile znajdzie się jakiś ładny, zadbany egzemplarz)
Pełny tekst: http://carburator.pl/bmw-x3-test/
#carburator <--- mój tag z testami samochodów, blogowymi tekstami i innymi takimi
#bmw #motoryzacja #samochody
źródło: comment_vZtCnRenyhQNMdH21Zh2N9dV0ndKusCE.jpg
PobierzMotur N47 2.0d, 177 koni
źródło: comment_EtFPg93lhGv2tWeVoUzTUbNBPUjjIfqH.jpg
PobierzNo cholernie nowoczesne, to samo miało E39 po lifcie, czyli od 2000 roku ;)
Daje radę w trasie bo elastyczny jest bardzo i co najlepsze ma minimalna turbodziure.
Żałuje ze to nie jest 3.0d głownie z uwagi na kulturę a nie dynamikę.
Ale za to jest z ostatniego roku produkcji - wtedy 3.0d to był biały kruk.
Gdy sie jeździ z lekka noga to pali tez minimalne ilości paliwa jak na tak
@jamtojest: porównaj to z innymi suvami ktore wyszły w okolicach 2007 czyli wtedy gdy był lift e83. Ba, nawet f25 nie wszystkie miały ledy w tylnych lampach ;)
Spalanie w miescie mozna zrobic koło 7 litrów bez większych wyrzeczeń. Dynamiczna jazda po miescie albo korki to niewiele ponad 8
Trasa z prędkością 160 km/h wyszła 7,5 a jak sie zwolni to mozna zrobic miedzy 6 a 7
Moge sobie tylko wyobrazic, ze po premierze w 2003 musiał robic niezle wrażenie
Komentarz usunięty przez autora
Aaaa, zapomniałbym - jest jeszcze nieśmiertelna wajcha automatu z E46/E39/E38 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mialem generalnie podobne skojarzenia. Zegary wyglądają jak wersja demo z e65
Kiera jest sportowa, opcjonalna. Standardowa była nieco brzydsza wg mnie.
Aha no i jest za gruba. Troche mi to przeszkadza, w subaru sa fajniejsze cienkie i z perforowana skora ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jamtojest: tylne pozycyjne w E39FL to neony, sztuk 4 ;)