Mirki 2 miesiace temu #!$%@? wszystko i pojechalem do hiszpanii na stopa. Siedze teraz na Giblartarze i planuje dostac się do Afryki. Zachęcam wszystkich do takich podróży, #autostop bagaż doświadcZeń i multum poznanych ludzi, polecam ten styl życia. #podroze #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #przemyslenia przy okazni pytanie do #hiszpania jaka sieć komórkowa polecacie ktora ma tanie rozmowy w hiszpanii i tanie pakiety neta?
@Cezarious: chyba tak, właśnie tam siedzialem kolo 40dni, jest tam wielka ekipa polaków, teraz już się trochę porozjezdzalismy, ja z kumplem na giblatrar właśnie
@Techies: fajnie ze ci sie udalo :D Jak wrazenia z Beneficio? Kurcze, zaluje ze nie moglem jechac, dopiero za jakies dwa miesiace bede mogl sie ruszyc z Polski bo musze pomagac rodzinie ( ͡°ʖ̯͡°)
@Cezarious: beneficio wciaga i zatrzymuje, na całą ekipe ktora się zebraliśmy ją wyjechałem pierwszy, a tak to tylko przyjezdzali nowi, nikomu się nie spieszylo wyjechać :d miejsce niesamowite, da się tam żyć za darmo jezeli ktos lubi hardkorowo, ale np majac 100/200 euro mozna zrobić sobie tam zajebiste kilkutygodniowe wakacje. jak kiedys tam trafisz poszukaj Klapki. Polak który mieszka tam od 15lat, wszyscy go znaja, postawil tam wlasnymi ryncami sobie domek
@Techies: Brawo Mirku! Ja 2 tygodnie temu wróciłem z 7-miesięcznej podróży i w sumie do teraz się zastanawiam czy to była dobra decyzja... Aczkolwiek postawiłem sobie nowy cel, Azja :)
@Techies: Nie tylko, Słowenia, Chorwacja, Francja oraz Hiszpania. Polecam bardzo Portugalię, piękna jest, pełno organicznych farm oraz wolontariatów. Na południu oraz północy stop jest znacznie prostszy od centralnej i mają zabawny język :)
Zachęcam wszystkich do takich podróży, #autostop bagaż doświadcZeń i multum poznanych ludzi, polecam ten styl życia.
#podroze #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
#przemyslenia
przy okazni pytanie do #hiszpania
jaka sieć komórkowa polecacie ktora ma tanie rozmowy w hiszpanii i tanie pakiety neta?
miejsce niesamowite, da się tam żyć za darmo jezeli ktos lubi hardkorowo, ale np majac 100/200 euro mozna zrobić sobie tam zajebiste kilkutygodniowe wakacje.
jak kiedys tam trafisz poszukaj Klapki. Polak który mieszka tam od 15lat, wszyscy go znaja, postawil tam wlasnymi ryncami sobie domek
Aczkolwiek postawiłem sobie nowy cel, Azja :)
a gdzie się bujales tyle czasu?
Polecam bardzo Portugalię, piękna jest, pełno organicznych farm oraz wolontariatów. Na południu oraz północy stop jest znacznie prostszy od centralnej i mają zabawny język :)