Wpis z mikrobloga

• 17
Mirki 2 miesiace temu #!$%@? wszystko i pojechalem do hiszpanii na stopa. Siedze teraz na Giblartarze i planuje dostac się do Afryki.
Zachęcam wszystkich do takich podróży, #autostop bagaż doświadcZeń i multum poznanych ludzi, polecam ten styl życia.
#podroze #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
#przemyslenia
przy okazni pytanie do #hiszpania
jaka sieć komórkowa polecacie ktora ma tanie rozmowy w hiszpanii i tanie pakiety neta?
  • 19
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Cezarious: chyba tak, właśnie tam siedzialem kolo 40dni, jest tam wielka ekipa polaków, teraz już się trochę porozjezdzalismy, ja z kumplem na giblatrar właśnie
  • Odpowiedz
@Techies: fajnie ze ci sie udalo :D Jak wrazenia z Beneficio? Kurcze, zaluje ze nie moglem jechac, dopiero za jakies dwa miesiace bede mogl sie ruszyc z Polski bo musze pomagac rodzinie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Cezarious: beneficio wciaga i zatrzymuje, na całą ekipe ktora się zebraliśmy ją wyjechałem pierwszy, a tak to tylko przyjezdzali nowi, nikomu się nie spieszylo wyjechać :d
miejsce niesamowite, da się tam żyć za darmo jezeli ktos lubi hardkorowo, ale np majac 100/200 euro mozna zrobić sobie tam zajebiste kilkutygodniowe wakacje.
jak kiedys tam trafisz poszukaj Klapki. Polak który mieszka tam od 15lat, wszyscy go znaja, postawil tam wlasnymi ryncami sobie domek
  • Odpowiedz
@Techies: Brawo Mirku! Ja 2 tygodnie temu wróciłem z 7-miesięcznej podróży i w sumie do teraz się zastanawiam czy to była dobra decyzja...
Aczkolwiek postawiłem sobie nowy cel, Azja :)
  • Odpowiedz
@Techies: Nie tylko, Słowenia, Chorwacja, Francja oraz Hiszpania.
Polecam bardzo Portugalię, piękna jest, pełno organicznych farm oraz wolontariatów. Na południu oraz północy stop jest znacznie prostszy od centralnej i mają zabawny język :)
  • Odpowiedz