Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#zwiazki
Dostałem życzenia na urodziny od dziewczyny, z którą byłem bardzo blisko, starałem się bardzo, niby byliśmy w związku ale chyba Radzieckim i generalnie było sporo akcji takich, że wychodziłem na jelenia i rozeszliśmy się każdy w swoją strone, ale kontakt mamy sporadycznym, ja nic do niej nie piszę, ona do mnie czasami jak się zobaczymy na mieście. Teraz mi ona pisze że szkoda że mamy teraz taki kontakt jaki mamy i że jest pijana i tak dalej.. Ja już się do całej sprawy zdystansowałem i nie przeżywam tego jak kiedyś, ale korci mnie żeby odpisać coś w stylu że starałem sie długi czas i to ona nie chciała także nie wiem jak ten kontakt miałby teraz wyglądać. Wiem że to troche szczeniackie takie porady w necie ale hmm, co myślicie ?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Magromo
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 4
@AnonimoweMirkoWyznania: Daj sobie spokój z tą laską, ucierpi na tym Twoja godność co najwyżej. Może mieć ona faceta lub kogoś innego na oku, a Ty będziesz dla niej piesełem i możesz wpaść w fz. Będzie z siebie wręcz zadowolona, że faceci na nią lecą, a jest zimną suką. Prędzej czy później znajdziesz lepszą opcję dla siebie. Co do tego pisania po pijaku jak to było bardzo dawno temu, może być już