Aktywne Wpisy
darknightttt +16
Chyba wbije nóż w mrowisko ale jestem ciekawa jakie wy macie podejście.
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
jmuhha +4
Jak mam kupić sobie mieszkanie za pensje lekarza 6k brutto?
i to mowie o mieszkaniu za raptem 700k
#pytanie #nieruchomosci
i to mowie o mieszkaniu za raptem 700k
#pytanie #nieruchomosci
#zwiazki
Dostałem życzenia na urodziny od dziewczyny, z którą byłem bardzo blisko, starałem się bardzo, niby byliśmy w związku ale chyba Radzieckim i generalnie było sporo akcji takich, że wychodziłem na jelenia i rozeszliśmy się każdy w swoją strone, ale kontakt mamy sporadycznym, ja nic do niej nie piszę, ona do mnie czasami jak się zobaczymy na mieście. Teraz mi ona pisze że szkoda że mamy teraz taki kontakt jaki mamy i że jest pijana i tak dalej.. Ja już się do całej sprawy zdystansowałem i nie przeżywam tego jak kiedyś, ale korci mnie żeby odpisać coś w stylu że starałem sie długi czas i to ona nie chciała także nie wiem jak ten kontakt miałby teraz wyglądać. Wiem że to troche szczeniackie takie porady w necie ale hmm, co myślicie ?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Magromo
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.