Wpis z mikrobloga

@Shentang: mirkots to już nie tylko mirkots. To jest społeczność graczy którzy mieli/mają coś wspólnego z serwerem. dlatego tyle osób to obserwuje mimo że nie gra i nie zamierza.
  • Odpowiedz
@karpadoor: chyba Cię coś boli, tag założył marahin i nie życzy sobie spamu z tego co pisze pod nim - a sam banner dobitnie pokazuje że to nie społeczność która sie wokół niej zebrała tylko serwer.

A, na 321 osób 20 gra na innym serwerze i uznało że "przejmuje ten tag" z tego powodu - no i sie przeliczyli jak widać. '
  • Odpowiedz
@Shentang: ja nie gram na żadnym a tag obserwuje ze względu na ludzi. Bo już mnie serwer mało interesuje. Wiem, że jest jeszcze kilka osób które też tak mają. Także to już jest jakaś społeczność. Ale jak chcesz się kisić tutaj w 7 osób które grają to faktycznie będzie nuda. Sam zobaczysz, nie będziesz miał z kim "walczyć" i odczujesz beznadziejną pustkę w swojej egzystencji
  • Odpowiedz
@karpadoor: to zróbcie sobie osobny tag - w czym problem? Był dominando, ale jakoś z tych 20 osób raptem 7 go zaobserwowała i za każdym razem dalej doklejała tag mirkots.

Skoro malutka część (20 z 321) odpięła się od mirkots jako serwera, to czemu reszta ma to wszystko czytać?
  • Odpowiedz
bo na #dominando mi nikt nie odpisuje ale to chyba dlatego że z 7 obserwujących ponad połowa ma mnie na #czarnolisto ( ͡° ͜ʖ ͡°) także ponawiam tu swoje pytanie gdzie bocić 120 druidem w sumie to już ze 130 bot wbił ale miejscówka słaba koło 2.5kk expa
  • Odpowiedz
chyba Cię coś boli, tag założył marahin i nie życzy sobie spamu z tego co pisze pod nim

@Shentang: Nie życze sobie xD

Może za kilkanaście lat, jak już będzie coś na miarę subredditów(z możliwością moderowania treści), pisanie trochę poważnych rzeczy na wykopu będzie miało sens. Na razie można tylko mieć nadzieję, że ilość spamu nie przekroczy masy krytycznej.
  • Odpowiedz