Aktywne Wpisy
Pandzior +21
#modameska
Jakie znacie dobre koszulki bez logo? Albo z małym niewidocznym. Zależy mi na jakości.
Jakie znacie dobre koszulki bez logo? Albo z małym niewidocznym. Zależy mi na jakości.
Hemingwayy +417
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#studbaza #nauka
Co prawda też chwilę to zajęło.
Praca miała ok. 90? stron, kilka razy trzeba bylo poprawiac.
Inżynierską na spokojnie nie spiesząc się w dwa tygodnie napisałem po parę godzin dziennie, od początku do wydruku czystej wersji, sporo przed samymi obronami i miałem
Ja prowadzilam badania na temat materialow do konkretnego zastosowania, badalam rozne parametry, to najpierw sama teoria na temat materialow oaz zastosowan nieco zajela, potem opisy stanowiska badawczych, potem opis samych doswiadczen, produkccji materialow, potem przedstawienie wynikow, opracowanie i wnioski.
Za to moj maż pisal o czyms zwiazanym z programowaniem i mowi, ze mial tez nieco ponad 50 stron. Ale jakis inny kolega mniej
ja w sumie poza badaniami to sie nieco jakos tak obijalam i pod koniec kwietnia promotorka powiedziala, ze jak do konca weekendu majowego nie oddam jej calek pierwszej czesci, to moge zapomniec o obronie przed wakacjami.
Bolalo bardzo, ale w kilka dni napisalam :P
Takze da sie zrobic :)
Pamietaj tylko, ze im pozniej, tym trudniej się zmobilizować, mam kolegów w podobnej
A i trzymaj się wytycznych swojej uczelni pod względem edycji pracy, u mnie mocno tego pilnowali, dlatego lepiej nie zostawiać tego na koniec bo może to sporo czasu zająć,