Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +12
W ogóle dzwoniłam pierwszy raz w życiu na 112 wczoraj i jestem dalej roztrzęsiona
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
kamil-tika +15
Jak ktos mnie zapyta co jest kwintesencja p0lki to dla mnie ostatnia inba rowerowa jest idealnym tego typu przykladem. W skrocie p0lka jedzie na rowerku nie po sciezce rowerowej tylko po ulicy. Ma w dupie przepisy ruchu drogowego. Liczy sie tylko ona i jej rowerek. Przepisy mowia jasno:
Art. 33. - [Obowiązki kierującego rowerem, motorowerem lub hulajnogą elektryczną] - Prawo o ruchu drogowym.
1. Kierujący rowerem lub hulajnogą elektryczną jest obowiązany korzystać

Bimbermaeister sobie jeździ w nocy to wie jak fajnie jest jechać jak się robi już jasno i żywej duszy nie ma na ulicy :) No chociaż ten upadek to mógł sobie darować :P
Z pracy i do, a nawet odwrotnie.
W gratisie dwie fotki Majki
Do takiej łydy jeszcze mi trochę brakuje ;D
http://i.imgur.com/OiXAWGh.jpg
Takie dropy robi się MTB na miękko :D Co ta Majka to ja nawet nie. @migfirefox
http://i.imgur.com/RPAbyjO.jpg
#rowerowyrownik
Byłeś w Czechach na Pucharze Świata?
@Bimbermaeister: Bo nie wołałem Cie wcale, Twoja strata jeśli nie przeglądasz rownika :D
Co do wschodu to o 3:30 widać już dziury na drodze :P Za 3 ok. tygodnie najkrótsza noc w roku, wykorzystaj to :D
Nie byłem ale bardzo bym chciał, może nawet Majka dałaby sobie zrobić ze sobą zdjęcie :) Może złapie ją na pikniku olimpijskim w stolicy 9 czerwca o ile będzie :P
@jestemrowerem: czy taką hardkorową wycieczką możemy nazwać 3h jazdę z prędkością 18km/h tylko z samą wodą? :P
Koleżanka była i ma parę ciekawych fotek ;)