Aktywne Wpisy
aluzja +1
Zastanawialiście się kiedyś nad tym, dlaczego tak jest, że inaczej reagujemy na płeć przeciwną?
Od dziecka tak jest.
Pamiętam w przedszkolu, gdy były jakieś tańce, gdzie łapaliśmy się za ręce i w wiele osób tworzyliśmy okrąg to moje myśli wyglądały tak "o, trzymam chłopaka za rękę, jakaś ta ręka taka bardziej szorstka od mojej" i serce mi szybciej zaczęło bić.
A w stosunku do innych dziewczynek nie pojawiały mi się takie myśli.
Od dziecka tak jest.
Pamiętam w przedszkolu, gdy były jakieś tańce, gdzie łapaliśmy się za ręce i w wiele osób tworzyliśmy okrąg to moje myśli wyglądały tak "o, trzymam chłopaka za rękę, jakaś ta ręka taka bardziej szorstka od mojej" i serce mi szybciej zaczęło bić.
A w stosunku do innych dziewczynek nie pojawiały mi się takie myśli.
przecietny_facet +11
Elo mordy. Stylóweczka do oceny #modameska
WAZEKTOMIA
Rozważam zabieg wazektomii od dłuższego czasu, ale brakuje mi opinii i wrażeń kogoś kto już to zrobił. Czy ktoś na wykopie byłby skłonny o tym opowiedzieć? Jak jest z bliznami? Czy zagojone nasieniowody są wyraźnie wyczuwalne(zgrubienia pod skórą)? Jakiekolwiek zmiany w nasieniu(poza brakiem plemników oczywiście)? Potencja? #wazektomia #antynatalizm
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Magromo
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Już prędzej coś w głowie ci się #!$%@? że fajka nie chce stać, niż po tym zabiegu.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling