Wpis z mikrobloga

Muszę zadać to pytanie dlaczego Polacy gotowi są wydrapac oczy jak się powie, że polskie jedzenie nie jest super, dobrej jakosci i cały świat się wcale nim nie zachwyca. To przykład czym ma sie zachwycić

remotecontrol - Muszę zadać to pytanie dlaczego Polacy gotowi są wydrapac oczy jak si...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@remotecontrol: chopie ale ty godosz o polskiej kuchni a nie polskim jedzeniu, prawdo je tako że to co u nas jest normal food u anglikow to je organic i kosztuje x3, a co do mleka to ci którzy go próbowali
  • Odpowiedz
@remotecontrol: Nie wiem gdzie mieszkałeś, ale polskie jedzenie jest lepsze przykładowo zwykły chleb w porównaniu z niemieckim czy angielskim to jak niebo a ziemia. To samo, z tym że wielu rzeczy nie kupisz jak szynki nie z paczki tylko na wagę jak w Polsce.
  • Odpowiedz
@psych00: co ty za głupoty wypisujesz w każdym Tesco, sainsburys, waitrose i morisons sa lady z garmazerka i masz tam szynki na wagę. Najwidoczniej nie byłeś w sklepie lub UK
garmaxerki nie ma tylko w local takich malych
  • Odpowiedz
@remotecontrol: Porównaj polską garmażerkę z angielską, akurat mam porównanie i jak dla mnie bez porównania - polska wygrywa. Zresztą ja tu nie mam zamiaru udowadniać Ci, to moja subiektywna opinia, wierz sobie w co chcesz.
  • Odpowiedz